Oplevelsesgavekort Platin

Oplevelsesgavekort Platin

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 999,-
kr.149
Oplevelsesgavekort Platin
Total: 999,- Total:
Dit gavekort er gyldigt indtil: 21-11-2020
Payment icons
Oplevelsesgavekort Platin

Et gavekort til alle vores oplevelser

Hos GO DREAM har vi over 300 forskellige oplevelser, og der kommer hele tiden flere til. Vi ved godt, at når mulighederne er så mange, kan det være svært at vælge. Derfor har vi skabt nogle allround gavekort, der giver modtager mulighed for selv at vælge. 

Med et Gavekort Platin kan gavekortmodtager selv vælge mellem alle de tilbud, der er repræsenteret på godream.dk. Måske er det lige sagen med et chokoladekursus, en dag som pilot, en tur i en Ferrari, en kulturweekend for to eller en eksklusiv lektion i salsa? Der er nok at tage af. Gavekort Platin har en værdi af 999 kr. og kan bruges som betaling eller rabat ved køb af en oplevelse på godream.dk.

 


Praktisk om indløsning

1. Hvad sker der, hvis beløbet på gavekortet er mindre end den oplevelse, modtager ønsker? 
Modtager har altid mulighed for at supplere op og lægge flere gavekort sammen.

2. Hvad sker der, hvis beløbet på gavekortet er større end den oplevelse, modtager ønsker? 
Jamen - så er det jo bare heldigt. Der kan godt købes flere oplevelser på samme gavekort, og det der ikke bliver brugt, har modtageren blot stående på en konto hos godream.dk.

Gavekortet er gyldigt i 2 år fra udstedelsesdatoen. Du skal være opmærksom på, at oplevelserne kan ændres, udgå samt stige i pris.
En valgfri oplevelse fra godream.dk.
En heldig person, der skal overraskes med en god oplevelse.
Gavekortet kan ikke benyttes direkte hos vores oplevelsespartnere, men skal bruges som betalingsmiddel for en konkret oplevelse på vores website godream.dk. Det er muligt at købe flere oplevelser på samme gavekort samt at gemme restbeløb, hvis oplevelsen er billigere end oplevelsesgavekortets værdi. Er den ønskede oplevelse dyrere, er det også muligt selv at spæde mere til.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes