Valgfri Oplevelse for 999,-

Et gavekort til alle vores oplevelser

 

Hos GO DREAM har vi over 400 forskellige oplevelser, og der kommer hele tiden flere til. Vi ved godt, at når mulighederne er så mange, kan det være svært at vælge. Derfor har vi skabt nogle allround gavekort, der giver modtager mulighed for selv at vælge. 

 

Med et Valgfri Oplevelse for 999,- gavekort kan gavekortmodtager selv vælge mellem alle de oplevelser, der er repræsenteret på godream.dk. Måske er det lige sagen med et chokoladekursus, et faldskærmsudspring, en tur i en Ferrari, en kulturweekend for to eller en eksklusiv lektion i salsa? Der er nok at tage af. Gavekortets beløb kan bruges som betaling eller rabat ved køb af en oplevelse på godream.dk.

 

Praktisk om indløsning

1. Hvad sker der, hvis beløbet på gavekortet er mindre end den oplevelse, modtager ønsker? 
Modtager har altid mulighed for at supplere op og lægge flere gavekort sammen.

2. Hvad sker der, hvis beløbet på gavekortet er større end den oplevelse, modtager ønsker? 
Jamen - så er det jo bare heldigt. Der kan godt købes flere oplevelser på samme gavekort, og det der ikke bliver brugt, har modtageren blot stående på en konto hos godream.dk.

Gavekortet er gyldigt i 3 år og 3 måneder fra udstedelsesdatoen. Du skal være opmærksom på, at oplevelserne kan ændres, udgå samt stige i pris.
En valgfri oplevelse fra godream.dk.
En heldig person, der skal overraskes med en god oplevelse.
Gavekortet kan ikke benyttes direkte hos vores oplevelsespartnere, men skal bruges som betalingsmiddel for en konkret oplevelse på vores website godream.dk.Det er muligt at købe flere oplevelser på samme gavekort samt at gemme restbeløb, hvis oplevelsen er billigere end oplevelsesgavekortets værdi. Er den ønskede oplevelse dyrere, er det også muligt selv at spæde mere til.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 2275

149,00
Valgfri Oplevelse for 999,-
999,-
kr.149
999,-