Oplevelser i vinterferien

Hvad kan man lave i vinterferien?

Vinterferien 2019 står for døren og med en uges fri, giver det rig mulighed for at komme ud og få nogle fantastiske oplevelser. Selvom det danske vintervejr måske ikke er det bedste, betyder det ikke, at man skal holde sig hjemme. GO DREAM tilbyder masser af oplevelser med spændende, hyggelige og sjove aktiviteter – både indendørs såvel som udendørs aktiviteter.

Står vinterferien 2019 ikke på skiferie, så tage et kig på de mange oplevelser her på siden og få inspiration til aktiviteter og hygge i ferien. Der er oplevelser man kan lave alene, med en man holder af eller med hele familien. Oplevelsesgavekortene fås i alle prisklasser og spænder lige fra vilde adrenalinkicks til hyggelige middage og lærerige oplevelser. Kun fantasien sætter grænser – find den oplevelse der passer dig og få en fantastisk vinterferie.

33 Vare(r)

Vinterhygge i ferien

Trænger du til lidt selvforkælelse og hygge i vinterkulden, så kan det være oplagt med et wellness gavekort til eksempelvis spa og massage. En overnatning på en hyggelig kro eller hotel med den man holder, kan også være en god ide, hvis man trænger til kvalitetstid sammen.

Der er mange måder man kan få en hyggelig tid sammen, og man behøver ikke nødvendigvis afsætte flere dag. En god og hyggelig aften kan for eksempel bestå af en lækker middag på en restaurant og se en film i biografen.


Aktiviteter med familien

Når mange siger familieoplevelser i vinterferien, tænker de på skiferie. Men ferien kan byde på mange flere oplevelser for familien, uden at man behøver at forlade Danmark. Besøg for eksempel Den Blå Planet på Amager og oplev den fantastiske verden under havets overflade. Akvariet, der er Nordeuropas største, er en stor oplevelse for både store og små.

En anden oplagt familieaktivitet der både kræver samarbejde og hjerneaktivitet, er Escape room spillene. Hos GO DREAM finder du flere forskellige udgave af dette populære holdspil. Det kan spilles af spillere fra 6 år og i visse af spillene kan man være op til 18 spillere ad gangen.

Skal det hellere være en skøn udendørs aktivitet kan en ridetur i Dyrehaven være en god måde at komme ud og opleve den smukke danske natur.


Ferie-oplevelser med action

Selvom vinterferien muligvis ikke kommer til at byde på skitur, betyder det ikke, at man ikke kan komme til at opleve action og nogle gode adrenalinkicks. Udfordre din højdeskræk i B&W hallerne med oplevelserne High-roping, hvor man skal gennemføre en forhindringsbane i 50 meters højde, eller Big Swing, den ultimative gyngetur. Her kommer man til at svinge 34 meter i fra 40 meters højde. Drømmer man i stedet om at springe i fladskærm, men synes at det er for koldt om vinteren, så er oplevelsen Bodyflight i vindtunnel et perfekt alternativ.

Har man en pilot gemt i sig, bør man unde sig selv en tur i en ægte flysimulator. Her kan man gøre sig som pilot i alt fra det hurtigt F-16 jagerfly til den store Boeing 747 Jumbojet.


Vinteroplevelser i Danmark

Lige meget om du kommer fra København, Århus, Odense eller et fjerde sted i Danmark, så er der spændende oplevelser fra GO DREAM til vinterferien. Nogle af oplevelsesgavekortene kan kun anvendes i specifikke områder, mens andre som biografgavekort, wellness eller gastronomi kan benyttes i hele Danmark. Med mere end 300 forskellige oplevelser, finder du helt sikkert en oplevelse der vil gøre din vinterferie sjovere.