Mere end 2 millioner brugere

Oplevelser i efterårsferien 2019

Hvad kan man lave i efterårsferien?

Med en uges fri er det tid til at få en masse gode oplevelser, enten med sig selv, en man holder af eller med hele familie. Selvom vejret i efterårsferien måske ikke indbyder til at bevæge sig udenfor, så er der stadig masser af aktiviteter der både er hyggelige, sjove eller fyldt med action. GO DREAM tilbyder en lang rækker oplevelser til en fantastisk efterårsferie.

40 Vare(r)

Kan du ikke finde ud af, hvad man skal lave i efterårsferien, så tag et kig på de mange oplevelser her på siden. GO DREAM tilbyder mere end 350 oplevelser, hvoraf mange er oplagte til en spændende efterårsferie – både med og uden børn. Hvad end man bare gerne vil ud og nyde en dejlig middag eller har lyst til at tage på en forlænget weekend, så finder du det rette oplevelsesgavekort her.


Aktiviteter i efterårsferien

Traditionelle aktiviteter og hygge i efteråret er ofte naturoplevelser som at gå en tur i skoven og nyde de smukke efterårsfarver eller mødes til en kop varm kakao. Men der er meget andet at lave, hvad end det regner, sner eller er solskin i efterårsferien. Her på siden kan du se en lang række oplevelser, der både foregår udenfor og indenfor. Oplevelserne spænder lige fra hyggelige gourmet oplevelser til de vildeste adrenalinfyldte aktiviteter.


Hvad kan man lave indendørs?

Er vejret i ferien et typisk dansk efterårsvejr, så er indendørsoplevelser en oplagt mulighed. Hvad end oplevelserne skal være vilde eller hyggelige, så er der noget til enhver smag. Oplev for eksempel Nordens største akvarium Den Blå Planet på Amager. Her kan man få timer til at gå, når man går rundt mellem fisk troperne til polaregne. Det er et oplagt sted at tage hen som aktivitet med børn.

Skal der lidt mere spænding til, så kan en tur i en flysimulator være sagen. Få oplevelsen af at styre et jagerfly eller en jumbojet. Men skal det være rigtig vildt, så bør I tage en tur i B&W hallerne på Refshaleøen, hvor man kan prøve high-roping eller big swing. Her kan man opleve fart og spænding i svimlende højde.


Hvad kan man lave udendørs?

Hvis vejret tillader det, så bør efterårsferien nydes udendørs. Det er altid godt med frisk luft og så ser den danske natur bare ekstra smuk ud på denne årstid. Udendørs aktiviteter i efteråret kan f.eks. være et spil golf eller en tur i København ZOO. Skal du opleve træernes smukke efterårsfarver, så rid en tur i Dyrehaven nord for København og betragt hjortene springe rundt i det fine landskab.


Efterårshygge

Rigtig mange af oplevelsesgavekortene fra GO DREAM indbyder til hygge. Med en lang række oplevelser indenfor mad og gastronomi eller en storbyferie for 2 personer. Tage for eksempel af sted et par dage med den du holder af på et kro- og hotelophold eller nyd en lækker middag på en dejlig restaurant.

En anden god hyggeaktivitet på de mørke efterårsaftener er en tur i biografen for at se en god film. Med flere forskellige biograf gavekort kan det blive en uforglemmelig filmaften.


Oplevelser for familien

Efterårsferien byder på masser af kvalitetstid med familien. Men hvad skal man lave i efterårsferien som hele familien kan sætte pris på? Nogle af de mest populære familieoplevelser fra GO DREAM er en tur i København ZOO, hvor alverdens spændende dyr kan opleves på nærmeste hold. Er vejret ikke til det, er en tur på Den Blå Planet måske en bedre ide. Har kan man få timer til at gå, når man kigger ind i de mange akvarier og får et indblik i livet under overfladen. Her er der desuden mulighed for at børnene kan komme i nærkontakt med havdyr i et ”røre-bassin” eller få en lækker frokost i restauranten.


Efterårsoplevelser i hele Danmark

GO DREAM har gavekort til oplevelser over hele Danmark. Rigtig mange af tingene kan oplevelses i flere forskellige områder, mens mere specifikke oplevelser kun kan opleves i bestemte dele af Danmark. Men lige meget om man kommer fra København, Århus, Odense eller et fjerde sted, så vil der være flere forskellige oplevelser og aktiviteter til efterårsferien, der kan opleves i nærområdet.