Oplevelser i efterårsferien 2018

Hvad kan man lave i efterårsferien

Med en uges fri er det tid til at få en masse gode oplevelser, enten med sig selv, en man holder af eller med hele familie. Selvom vejret i efterårsferien måske ikke indbyder til at bevæge sig udenfor, så er der stadig masser af aktiviteter der både er hyggelige, sjove eller fyldt med action.

Kan du ikke finde ud af hvad man skal lave i efterårsferien, så tag et kig på de mange oplevelser her på siden. GO DREAM tilbyder mere end 300 oplevelser, hvoraf mange er oplagte til en spændende efterårsferie. Hvad end man bare gerne vil ud og nyde en dejlig middag eller har lyst til at tage på en forlænget weekend, så finder du det rette oplevelsesgavekort her.

34 Vare(r)

Aktiviteter i efterårsferien

Traditionelle aktiviteter og hygge i efteråret er ofte at gå en tur i skoven og nyde de smukke efterårsfarver eller mødes til en kop varm kakao. Men der er meget andet at lave, hvad end det regner, sner eller er solskin i efterårsferien. Her på siden kan du se en lang række oplevelser, der både foregår udenfor og indenfor. Oplevelserne spænder lige fra hyggelige middage til de vildeste adrenalinfyldte aktiviteter. Skal efterårsferien ikke bare tilbringes i sofaen, men i stedet byde på nogle uforglemmelige og anderledes oplevelser kan en tur i B&W hallerne på Refshaleøen, hvor man kan prøve high-roping eller big swing. Her kan man opleve fart og spænding i svimlende højde.

Vil man i stedet gerne prøve kræfter og udfordre sig selv med faldskærmsudspring, men synes at vejret er for dårligt, så kan man prøve oplevelsen Bodyflight i vindtunnel. Her får man fornemmelsen af svæve i en kæmpe vindtunnel, så man kan prøve følelsen af, hvordan der er at springe ud fra et fly.


Efterårshygge

Rigtig mange af oplevelsesgavekortene fra GO DREAM indbyder til hygge. Med en lang række oplevelser indenfor mad og gastronomi eller weekendophold for 2 personer. Tage for eksempel af sted et par dage med den du holder af på et kro- og hotelophold eller nyd en lækker middag på en dejlig restaurant.

En anden god hyggeaktivitet på de mørke efterårsaftener er en tur i biografen for at se en god film. Med flere forskellige biograf gavekort kan det blive en uforglemmelig filmaften.


Oplevelser for familien

Efterårsferien byder på masser af kvalitetstid med familien. Men hvad skal man lave i efterårsferien som hele familien kan sætte pris på? Nogle af de mest populære familieoplevelser fra GO DREAM er en tur i København ZOO, hvor alverdens spændende dyr kan opleves på nærmeste hold. Er vejret ikke til det, er en tur på Den Blå Planet måske en bedre ide. Har kan man få timer til at gå, når man kigger ind i de mange akvarier og får et indblik i livet under overfladen. Her er der desuden mulighed for at børnene kan komme i nærkontakt med havdyr i et ”røre-bassin” eller få en lækker frokost i restauranten.


Efterårsoplevelser i hele Danmark

GO DREAM har gavekort til oplevelser over hele Danmark. Rigtig mange af tingene kan oplevelses i flere forskellige områder, mens mere specifikke oplevelser kun kan opleves i bestemte dele af Danmark. Men lige meget om man kommer fra København, Århus, Odense eller et fjerde sted, så vil der være flere forskellige oplevelser og aktiviteter til efterårsferien, der kan opleves i nærområdet.