Oplevelser i Danmark

Hvad kan man lave i Danmark?

Selvom Danmark er et lille land er der mange ting man kan lave eller se. Mange mennesker vælger at rejse til udlandet for at få uforglemmelige oplevelser, men de glemmer at se hvilke fantastiske muligheder der er for oplevelser i Danmark. Der er masser af ting at se og prøve over alt, hvad end man søger action, afslapning eller store smagsoplevelser. Hos GO DREAM tilbyder vi mere end 300 oplevelser, hvoraf langt de fleste kan opleves steder i Danmark. Med det store udvalg er der oplevelser til både hverdag og ferie, noget man kan gøre alene, med en man holder af eller med hele familien. Selvom det er et lille land er der masser af fantastiske oplevelser, både indendørs og udendørs oplevelser.

60 Vare(r)

Ferieoplevelser i Danmark

Vælger man at holde ferie i Danmark, er der rigeligt med ting man kan opleve. Afhængigt af hvilken ferie der er tale om, er der oplevelser der passer til lige netop den årstid. En god vinterferie behøver for eksempel ikke nødvendigvis foregå på ski på i Alperne eller i de norske fjelde. Selvom vejret sjældent byder udendørsoplevelser i februar i Danmark, så er der noget at give sig til. Få for eksempel en lækker gourmet oplevelse med en man holder af, eller en spændende og lærerig tur med familien til Den Blå Planet på Amager.

I den mørke og kolde tid i enten vinterferien eller efterårsferien kan en afslappende massage eller et lækkert wellness ophold også være oplagt. Skal ferien hellere byde på mystik og gåder, kan Escape room spillet være den perfekte oplevelse samme med ens gode venner.

GO DREAM tilbyder mange oplevelser, ikke bare til vinteren, men også til en god sommerferie. Oplev det smukke danske sommerlandskab fra en luftballon og få en oplevelse ud over det sædvanlige. Hvis en luftballon er lidt for stille til ens smag, kan oplevelser med ekstremsport være en god ide. Det kan være at flyve hen over bølgerne med kitesurfing eller få det vildest adrenalinkick med et faldskærmsudspring.

Når det er ferie, vil mange gerne komme lidt væk hjemmefra. Med et oplevelsesgavekort til rejser og ophold, kan man komme på en lækker forlænget weekend på kro eller hotel eller på en hyggelig storbyferie. Skal man udenlands kan man også anvende GO DREAM oplevelsesgavekort i blandt andet New York eller Sverige, så ferien kan få et spændende twist.