Oplevelser for 2

Gaveideer til parret der har alt

Leder du efter noget spændende du kan oplevel med din kæreste eller mangler du gode gaveideer til et par der har alt? Så kan du helt sikkert finde det helt rigtige oplevelsesgavekort hos GO DREAM. Vi tilbyder et hav af skønne, vilde og spændende oplevelser i alle prisklasser. Så leder du efter gaven til dine forældre, et vennepar eller nogle kollegaer, så vil du kunne glæde dem med en af de mange gavekort. Du kan også vælge at købe gavekortet til dig selv, så du kan få en uforglemmelig oplevelse med en du holder af.

94 Oplevelser

Romantiske oplevelser for par

Som par er det ikke altid man får taget sig tid til at prøve noget nyt eller blot få en afslappende oplevelse sammen. Her på siden kan I finde flere romantiske gavekort I kan anvende sammen. Tag eksempelvis på et dejligt kro- eller hotelophold, få en oplevelse med mad og gastronomi eller forkæl jer selv med et gavekort til velvære.


Hold liv i romantikken med gode oplevelser

Det er vigtigt at prioritere romantikken i et forhold, for at holde liv i gnisten. Det kræver selvfølgelig, at man får nogle hyggelige og intime oplevelser sammen, hvor man kun har fokus på hinanden. Hos os kan du finde et stort udvalg af romantiske oplevelser til dig og din partner. Romantik og kærlighed er noget vi alle ønsker og har brug for, så derfor er det ekstra vigtigt, at du påskønner den, når du har den. Sørg for at lave noget romantisk med din partner og få nogle gode oplevelser sammen.

Er du i stedet på udkig efter en gave til dine forældre eller et vennepar, som kunne trænge til en romantisk oplevelse, bare de to, kan du også finde hjælp her. Romantiske oplevelser er generelt gode som gaver til bryllupper eller andre mærkedage. Du kan også købe et gavekort, hvis du er i tvivl om præcis, hvilken oplevelse som de vil finde mest romantisk.


Forkæl din partner med en romantisk oplevelse

Det kan ligeledes også være en tur i tivoli eller biografen, som vil være den perfekte romantiske aften for jer. Er I et par, som kan lide at være aktive sammen kan vi blandt andet anbefale en weekend på mountainbike, hvor I bliver indlogeret på et hyggeligt hotel i Harzen, Tyskland og får lov til at udforske de smukke cykelruter, som området er kendt for.

Vi har generelt stort udvalg af romantisk ophold, både på slotte, små hyggelige kroer, eller lækre hoteller. Romantiske oplevelser er altid gode gaver til for eksempel valentinsdag, bryllupsdag eller årsdag.


Oplevelser for to – Jylland, Fyn og Sjælland

GO DREAM har over 300 forskellige oplevelser i sortimentet, og mange er dem er oplevelser for par. Der er oplevelser for to i hele Danmark, både i og udenfor byerne i Jylland, Fyn og Sjælland. Desuden tilbyder vi også oplevelser udenfor Danmark til de mere rejselystne par, i blandt andet Tyskland, Sverige og USA.

Nogle de mere populære oplevelser for to personer er weekendophold eller wellness oplevelser. Her får man tid til at nyde hinandens selskab, mens man får nogle gode afslappende oplevelser.

Foruden en masse romantisk oplevelser for par, har vi også flere spændende oplevelser man kan komme på med en god ven. Tag eksempelvis ud på ølsmagning for 2, en tur i biografen eller nyd en lækker gourmet middag sammen.