Oplev New York på Jetski

Nyd det adrenalinkick jetskiene giver, mens de ikoniske vartegn i New York City suser forbi, og få en uforglemmelig oplevelse. Udsigten fra vandet giver en unik udsigt til Empire State Building, Brooklyn Bridge og Frihedsgudinden, som selv lokalbefolkningen sjældent oplever.

Vælg mellem to forskellige ruter eller tag en freestyle tur omkring New York:

Frihedsgudinden og downtown New York tur
Turen begynder med at passere under den smukke Verrazano bro mellem Staten Island og Brooklyn, og fortsætter op ad Hudson River, hvor du kommer helt tæt på New York’s ikoniske Frihedsgudinde. Udsigten fra vandet er betagende, mens du nærmer dig Ellis Island og bagefter drøner igennem NY Harbor, der ligger mellem Battery Park og Governors Island. På havnefronten er der frit udsyn til Wavertree Liverpool og Peking - to historiske skibe. Bagefter fortsætter turen op over East River og under Brooklyn og Manhattan broerne, hvor der er god mulighed for at give den fuld gas. Til sidst går turen tilbage til marinaen.

Den ultimative New York tur
Er du klar til den ultimative udfordring? Foran dig venter et jetski eventyr, hvor du cirkler rundt om hele Manhatten. Du får en fantastisk udsigt over New York fra vandet, der er ulig nogen anden. Destinationerne på denne tur inkluderer Frihedsgudinden, Ellis Island, Wall Street, Governors Island, Brooklyn Bridge, Manhattan Bridge, Roosevelt Island, Triboro Bridge, Inwood Park, George Washington Bridge, The Intrepid og det nye One World Trade center. East River, Harlem floden, og Hudson River er alle inkluderet i ruten.

Freestyle tur
Det er kun dig og jetskiene. Udforsk New York fra vandet og tag på den perfekte rute specialdesignet af dig. Denne rute inkluderer en times jetski udlejning.

-
Sikkerhedsinstruktion i håndtering af en jetski.Redningsvest og våddragt.Du kan opbevare dit tøj i et skab, men du skal selv medbringe en hængelås til skabet.
Gavekortet gælder for 1 person over 18 år og for 1 jetski
Deltagere skal være over 18 år.Der skal medbringes gyldigt billede ID.Medbring badetøj til at tage under våddragten.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 3012

149,00
Oplev New York på Jetski
796,- 995,-
kr.149
796,-