Oplev dejlige Møn til fods

- inkl. 2 overnatninger for 2 personer

Oplev dejlige Møn til fods

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 2.099,-
kr.149
Oplev dejlige Møn til fods
Total: 2.099,- Total:
Dit gavekort er gyldigt indtil: 17-11-2020
Anmeldelser

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Payment icons
Oplev dejlige Møn til fods

Tag på vandreferie på Møn, og oplev den skønne natur i lige nøjagtigt dét tempo, der passer jer. Nyd naturen, nyd hinanden, nyd at få rørt kroppen.

På dag 1 ankommer I til Tiendegaarden, som ligger smukt i naturskønne omgivelser. Her vil I blive taget godt imod og indlogeret i et af de hyggelige værelser med eget bad og toilet. I nyder jeres medbragte aftensmad eller besøger et af de mange spisesteder i Stege by eller i Klintholm Havn.

På andendagen står I op til en lækker morgenmad, og I vil herefter have mulighed for at smøre jeres egne madpakker til dagens vandretur. Turforslag til vandreturen ligger klar til jer. Besøg for eksempel Møns Klint og Aalebæk Strand, eller tag en af de andre dejlige ture i området.

I overnatter på Tiendegaarden og prøver flere vandreruter derfra, og kombiner gerne med en biltur til fx Nyord og Vestmøn, hvor I kan parkere og vandre til fødderne ikke har lyst mere. Uanset hvad, vil I have mulighed for at opleve en masse unikke og idylliske naturområder.

Når dagen er omme, vil I være blevet en fantastisk oplevelse rigere og I vil glæde jer til at komme tilbage til den naturskønne ø en anden gang...


Tiendegaarden ligger lige ud til vandreruten “Camønoen”, som er Danmarks venligste vandrerute på 175 km. 


Det er nu muligt at få et varmt måltid aftensmad på Tiendegaarden samt hjemmebagt æblekage, som blot bestilles ved ankomst, hvis man har lyst til dette tilbud.

3 dage - 2 overnatninger
2 overnatninger på TiendegaardenTur/ruteforslagMorgenmad og madpakke begge dage
For 2 personer
Aftensmad er ikke inkluderet

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes