Opdag Nepal

19 dages rejse, inkl. sightseeing, vandring, kajak, og meget mere!

Opdag Nepal

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 17.499,-
kr.149
Opdag Nepal
Total: 17.499,- Total:
Dit gavekort er gyldigt indtil: 19-11-2020
Anmeldelser

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Payment icons
Opdag Nepal

Kom og vær med til en helt uforglemmelig og eksklusiv rejse til Nepal og gå på opdagelse i et land fyldt af eventyr.

Din rejse starter når du checker ind på hotellet i Kathmandu. Slap af og tage en pause efter den lange flyveturen før du besøger Thamel området og Durbar torvet, som er kendt for sin unikke arkitektur. Mod aften vil der blive serveret en traditionel nepalesisk velkomst middag, på en af byens mest berømte restauranter, hvor det også vil blive vist en fantastisk kulturel danseforestilling.

De kommende dage på din rejse vil blive fyldt af sightseeing, med din helt egen private guide, spændende aktiviteter som at padle kajak, jungletur og historiske og kulturelle seværdigheder til vandfald og et besøg i det kendte Tibetanske flygtningelejr.

En rejse for livet!

Husk dit kamera!

19 dage
Privat transfer til og fra lufthavnen, Hotel overnatning i delt dobbeltværelse, inkl. morgenmad. Private turer i Kathmandu med privat guide, nævnt i agendaen, hjælp til klatringsudstyr Velkomst og farvel middag i Kathmandu Kajak paddling i Trisuli floden inkl. 1 natts hel pension på Royal Beach Camp3 dages hel pension i Chitwan National park, inkl. alle aktiviteter nævnt i agendaen3 dages hel pension inkl. ”Action Package” (se agenda) på Royal Beach Camp3 dages hel pension i PokharaFlyverejse fra Pokhara till KathmanduInkluderet under vandreturen:Hel pension (morgenmad-frokost-middag) inkl. kaffe/ te under hele vandreturenBoende i lokale Guest housesSoveposePrivat transport fra og til, start og slut destinationen på vandrestien.Bærer til udstyr og professionel guide.Førstehjælps-kasse.Vandresti kort Vandre tilladelse og momsafgift fra regeringenAndet tilbehør nævnt i agendaen.
Alle der elsker eventyr, gælder for 1 person
Flyrejse til og fra Kathmandu er ikke inkluderet i prisen. Krav på en gyldig rejseforsikring Krav på god fysik og godt helbred

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes