OM OS

Hos GO DREAM lever og ånder vi for oplevelser. Vi tænker i oplevelser, drømmer om oplevelser og lever dem ud.

Vi har derfor gjort det til vores mission at samle et stort sortiment af meget forskellige oplevelser, som vi håber kan give dig inspiration og mulighed for, at du også kan krydre tilværelsen og leve drømmen ud. Gå selv på oplevelse i en verden fuld af adrenalin, smag, forkælelse, eventyr og sjov.

At opleve er at leve!
Vi tror på, at det er oplevelser, der giver liv til sjælen, krydrer tilværelsen og udvider horisonten - og vi synes, livet skal være fuld af dem! Derfor gør vi vores for at gøre det let for dig at finde gode, spændende, romantiske, skæve og unikke oplevelser, der kan give din hverdag et ekstra pift - stort eller lille. Og vi har dem i alle prisklasser - fra 60 kr. og op til en halv million.

Gaver der huskes.
Oplevelsesgaver er gaver, der bliver husket - det er vi slet ikke i tvivl om. Tænk selv efter. Kan du huske, hvad du fik i fødselsdagsgave eller julegave sidste år? Måske? Men med en oplevelsesgave kan du være sikker på, at gaven bliver husket. Den skal nemlig prøves, og vi er ganske overbeviste om, at den vil gøre en forskel i hverdagen. Vores oplevelser er mange og udvalgt med både hjerne, hjerte og omhu, så du har stor mulighed for at finde det helt rigtige og give en meget personlig gave - hvad enten det er til din kæreste, din ven, familien eller for den sags skyld dig selv.

Hvad drømmer du om?
Drømmer du om at køre kampvogn, flyve i luftballon, gå på månen, kysse en tiger - eller noget helt andet? Så skriv til os - så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe dig med at gøre drømmen til virkelighed.

Det du ikke fik gjort, er det, du fortryder
Spørg dig selv, hvad der egentlig har været vigtigt i dit liv? Var det fladskærmen, du endelig fik råd til - eller var det mon noget helt andet? Vi tror på, at det du fortryder, er det, du ikke fik gjort. Så uanset om det er pigen, der stod af toget eller det var drømmen om at flyve et jagerfly - så få det gjort! At opleve er at leve...

GO DREAM/Oplevelsesgaver.dk har hovedkontor i København, hvor vi p.t. er ca. 50 ansatte. Du kommer nemmest i kontakt med os på mail info@godream.com eller telefon +45 88 77 64 00.

Velkommen til en verden af oplevelser!

De bedste hilsner
GO DREAM