Ølspa i Tjekkiet
Enhver øl-elskers drøm

Om Ølspa i Tjekkiet

Tjekkiet er paradis for ølelskere fra hele verden. I Prag ligger en spa, som kombinerer wellness med øl – og vupti, så har mændene lige fået den perfekte undskyldning for at lokke deres kæreste med til den tjekkiske hovedstad.

I får mulighed for at sænke kroppen ned i et kar med øl fra husets produktion – og kan samtidig holde væskebalancen vedlige med udskænkning direkte fra ølhaner opsat ved siden af karrene…fra disse flyder ølhusets egen bryg. Ølhanerne er til fri afbenyttelse i de 30 minutter, som ølspabadet varer, hvorefter man, forkælet udvendig og indvendig, kan slappe af på en opvarmet seng.

Væsken i karret er 37 grader varmt og det anbefales, at man undlader at bade i 12 timer efter for at fastholde følelsen af velvære. Ølbadets positive effekt har været kendt siden middelalderen og er særlig gavnligt for hud og blodcirkulation.

godt at vide

Varighed:
30 minutter.
Inklusive:
30 minutters ølbad og al det øl I kan drikke imens.20 min. afslapning i opvarmet seng efter ølbadet.
Gyldig for:
2 personer.
Vigtig info:
Skal bookes i god tid.Transport til Prag samt ophold er IKKE inkluderet.

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
849,-
kr.149
Ølspa i Tjekkiet
849,-