Passion for øl

Besøg et populært mikrobryggeri i Danmark og smag på god øl

Passion for øl

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 175,-
kr.149
Passion for øl
Total: 175,- Total:
Payment icons
Passion for øl

Tag med på rundvisning og smagning på et af Danmarks mest populære specialbryggerier. På en guidet tur får du historien om både bryggeri, brygningsproces og øllets historie, inden du til sidst får lov til at smage på bryghusets velrenommerede specialøl.

Din rundvisning på bryggeriet foregår i en gruppe. Du får indsigt i kunsten at brygge øl, og du får lov til blandt andet at dufte til humlen, smage på specialtyper af malt og opleve de store kedler i proces.

Efter den guidede tur skal du selvfølgelig smage på bryghusets ølsortiment - lige fra de populære standard bryg til klassiske sæsonøl og øl for rigtige entusiaster.

På forhånd - skål!

90 minutter
Rundvisning og historien om øl og brygprocessenSmagning af husets øl
Alle med smag for god bryg. Gældende for 1 person medmindre andet fremgår af gavekortet
Du bør ikke køre bil efter smagningen!

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Print-selv Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

Mikkel Andersen
Vi har lige været nogle venner afsted på denne oplevelse, som var rigtig god. Det var let at bestille oplevelsen. Da vi kom fik vi smagsprøve, der var rigtig god stemning derhenne. Kort efter startede rundvisningen af en meget engageret guide, som fortalte på en spændende måde om hele processen som vi bevægede os igennem de forskellige rum. Bagefter var der mere smagning af de forskellige øltyper og enda også øl snaps de producerer. En sjov oplevelse som begge køn nød - kan klart anbefales.