• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Valentinsdag gave

Valentinsgave til ham og hende

Den 14. februar hvert år er det tid til at fejre kærligheden. Valentinsdag er dagen hvor du skal vise daten, kæresten eller ægtefællen hvor meget du holder af personen. Dette gøre ofte med blomster, chokolade og en lækker romantisk middag. Men vil du give en valentinsgave i år, som vil blive husket langt ud i fremtiden, så bør du give en oplevelse. Det kan både være en romantisk oplevelse I kan gøre sammen, eller det kan være lige den oplevelse din valentinsdate altid har drømt om at gøre. Leder du efter valentinsgaver, så kan du hos GO DREAM finde idéer til gaver til både ham og hende.

En romantisk oplevelse sammen

Skal gaven på Valentinsdag være en romantisk ting I kan opleve sammen, så kan et oplevelsesgavekort til luftballon være oplagt. Ellers kan en romantisk rejse, et spaophold eller et kro- og hotelophold være den perfekte måde at nyde nogle skønne dage i hinandens selskab.

Valentinsgave til ham

Leder du efter en helt speciel valentinsgave til manden, så er der også et stor udvalg af disse hos GO DREAM. Det kan eksempelvs være en fodboldrejse, ekstremsport, en golf oplevelse eller en tur i sportsvogn.

Valentinsgave til hende

Til hende er der ligeledes et bredt udvalg af spændende, afslappende eller vilde oplevelser til valentinsgaven. Trænger kvinden i dit liv til afslapning og velvære, er et gavekort til wellness perfekt. Er hun til lækker mad oplevelser til mad og gastronomi være oplagt. Men skal der fart og spænding til, så giv hende en fantastisk oplevelsesgave i kategorien Adrenalin.

59 vare(r)

pr. side

59 vare(r)

pr. side

Valentine's day kommer fra USA og fejres over hele verden med valentinsgaver, valentinsmiddag, eller andre bud på en romantisk valentinsgave. På denne dag kaldes ens udkårne også for ens valentine, eller Valentin på dansk. En god gave til Valentin kan være et gavekort til en romantisk oplevelse. På denne side kan du få en ide til Valentinsdag til både mænd, kvinder, kærester, elskere og elskerinder. Vi har gaver til din Valentin; mand, kvinde eller midt imellem. Husk at vores Valentinsgavekort kan byttes til en anden oplevelse inden for 2 år.

Personlig informationLuk