Studentergave

Find idéer til studentergaver hos GO DREAM

Er du på jagt efter en studentergave, så har vi de perfekte oplevelser. Man bliver kun student én gang i livet, og dette skal også fejres med en oplevelse man ikke glemmer.

Det er en stor dag, og derfor er det ekstra vigtigt at finde den rette studentergave.

Men hvad giver man i studenten i gave? Der er mange muligheder og det kommer selvfølgelig helt an på personen og om det er en pige eller dreng, som bliver student.

Vi har kigget vores oplevelser igennem og kommet med en række gode idéer til studentergaver.

Hvad giver man i studentergave til ham?

Er du på udkig efter en studentergave til en dreng? Så har vi en masse idéer som du finde inspiration i. Lad ham fejre, at han er blevet student med en god bid mad. Vi har adskillige oplevelser, hvor han kan komme ud at spise. Hvad end han er til en lækker, saftig bøf eller en gourmet burger. Er han mere type, der elsker øl, kan en tur til ølsmagning være en god idé. Så kan han også få lov til at smage noget andet end almindelige ølmærker.

Du kan også lade ham være en rigtig drengerøv og giv ham et gavekort til at testkøre en Lamborghini eller Ferrari. Er han mere type, der elsker højder, har vi også både faldskærmsspring eller bungy jump, som uden tvivl er oplevelser han sent vil glemme. Som du kan se har vi masser af idéer til, hvilken studentergave, der passer til ham.

Hvad giver man i studentergave til hende?

Men hvad hvis studenten er en pige, og du vil give hende den perfekte studentergave?

Her kan du passende tænke på oplevelser, hvor hun enten kan opleve noget sammen med andre eller hvor hun kan forkæle sig selv. Vi har masser af gavekort, hvor hun kan få en lækker omgang sushi eller en hyggelig brunch sammen med hendes kæreste eller en god veninde.

En anden idé kunne være at forkæle hende efter alt stress og jag, hun har skulle igennem med studiet. Nu er det overstået, og det kunne passende fejres med en luksus massage eller ansigtsbehandling.

Hun er en aktiv type, så kan du også tænke på lidt anderledes studentergave, såsom at prøve bodyflight i en vindtunnel eller komme ud og flyve i en luftballon.

 

Vi er ret sikker på, at du kan finde den perfekte studentergave blandt vores idéer her på siden. Hvis ikke du finder den i denne kategori, er du velkommen til at kigge i vores andre kategorier.

73 Vare(r)

Find den perfekte gave til studenten som netop har overstået den sidste eksamen. Vælg en sjov og spændende oplevelse til studenten blandt vores mange forslag til studentergaver. Du kan også søge blandt vores andre kategorier, hvis du ikke finder den rigtige gave til studenten på denne side. Den perfekte gave til studenten er en gave fyldt med oplevelser. Og husk - vores gavekort kan byttes til en anden oplevelse i alle de 2 år, som gavekortet er gyldigt.