Studentergave 2018 – til ham & hende

Find idéer til studentergaver fra GO DREAM

Er du på jagt efter en studentergave, så har vi de perfekte oplevelser. Man bliver kun student én gang i livet, og dette skal også fejres med en oplevelse man ikke glemmer. Det er en stor dag, og derfor er det ekstra vigtigt at finde den rette studentergave.

Men hvad giver man i studenten i gave? Der er mange muligheder og det kommer selvfølgelig helt an på om det er ham eller hende der er blevet student. Det er ikke altid let at komme på de helt rigtige ideer til studentergave. En oplevelse vil dog være en personlig gave og noget som studenten vil kunne se tilbage på mange år efter.

Mulighederne er mange, så det er vigtigt at du tænker over, hvad studenten trænger til. Måske et gavekort til massage eller spa vil være oplagt efter en lang og hård eksamensperiode? Eller skal studenten ud og nyde sommeren med et adrenalinkick?

Vi har kigget vores oplevelser igennem og kommet med en række gode idéer til studentergaver.

61 Vare(r)

Find den perfekte gave til studenten som netop har overstået den sidste eksamen. Vælg en sjov og spændende oplevelse til studenten blandt vores mange forslag til studentergaver. Du kan også søge blandt vores andre oplvelser, hvis du ikke finder den rigtige gave til studenten på denne side. Husk - vores gavekort kan byttes til en anden oplevelse i alle de 2 år, som gavekortet er gyldigt.


Hvad giver man i studentergave til ham?

Er du på udkig efter en studentergave til en ung mand? Så har vi en masse idéer som du finde inspiration i. Lad ham fejre, at han er blevet student med en god bid mad. Vi har adskillige oplevelser, hvor han kan komme ud at spise. Vi tilbyder oplevelser med mad og drikke, lige fra lækker gourmet til en tur i pølsevognen. Er han mere type, der elsker øl, kan en tur til ølsmagning være en god idé. Så kan han også få lov til at smage noget andet end almindelige ølmærker.

Du kan også lade ham være en rigtig drengerøv og giv ham et gavekort til at køre sportsvogn. Her kan han komme ud og testkøre de mest populære bilmærker i verden som Ferrari, Lamborghini og Porsche. Er han mere type, der elsker højder, har vi også både faldskærmsspring eller bungy jump, som uden tvivl er oplevelser han sent vil glemme. Som du kan se har vi masser af idéer til, hvilken studentergave, der passer til ham.


Hvad giver man i studentergave til hende?

Men hvad hvis studenten er en ung kvinde, og du vil give hende den perfekte studentergave?

Mange af de ovenstående oplevelser vil selvfølgelig være en god ide til studentergave til hende også. Men hos GO DREAM finder du også en lang række gavekort der især er populære blandt kvinder. Her kan du passende tænke på oplevelser, hvor hun enten kan opleve noget sammen med andre eller hvor hun kan forkæle sig selv. Du kan vælge blandt flere forskellige wellness gavekort. Desuden har vi masser af gavekort, hvor hun kan få en lækker omgang sushi eller en hyggelig brunch sammen med hendes kæreste eller en god veninde.

En anden idé kunne være at forkæle hende efter alt stress og jag, hun har skulle igennem med studiet. Nu er det overstået, og det kunne passende fejres med en afslappende rejse eller ophold eller forlænget weekend.

Hun er en aktiv type, så kan du også tænke på lidt anderledes studentergave, såsom at prøve bodyflight i en vindtunnel eller komme ud og få en oplevelse i luftballon.

Vi er ret sikker på, at du kan finde den perfekte studentergave blandt vores idéer her på siden. Hvis ikke du finder den i denne kategori, er du velkommen til at se alle vores mere end 300 oplevelser igennem på forsiden.


Studentergave til kæresten

Er din kæreste eller du selv blevet student i år, så er en oplevelse den oplagte studentergaver, hvor I kan fejre endelig at være færdige med eksamenerne. Der er masser af oplevelser der er perfekte til par. Det kan være en hyggelig middag med et restaurant gavekort, en tur i Tivoli eller måske en dejlig naturoplevelse. Mulighederne er mange, så det er bare at vælge den helt rigtige oplevelse, så du og din kæreste kan give jer selv den fantastisk studentergave.