• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Sølvbryllupsgave

Gaveidéer til sølvbryllup – giv en oplevelse

Et sølvbryllup er en ganske særlig dag. 25 år er gået og dagen skal fejres på behørig vis. Der skal derfor også findes en ganske særlig sølvbryllupsgave til parret. Et sølvbryllup er ikke en hvilken som helst bryllupsdag, men en dag der bør fejres ekstra meget. Foruden æresport og musik bør gaven til sølvbrylluppet også vise, at der er tale om en helt særlig dag. Gaver som vaser, blomster og andre materielle ting bliver ofte givet på dagen, men skal det være en særlig sølvbryllupsgave som parret vil kunne huske, og som vil glæde både ham og hende, vil en oplevelse være oplagt.

Giv en unik og personlig sølvbryllupsgave

Vi har samlet en række gode gaveideer til sølvbryllup her på siden. En gave til et sølvbryllup bør være en oplevelse, som parret kan være fælles om og en overraskelse i forhold til de mange ting, som man normalt får af sølvbryllupsgaver. Nogle af de populære oplevelsesgaver fra GO DREAM som kan benyttes af et par kan være gavekort til luftballon, wellness-gavekort, mad- og gastronomioplevelser eller en hotel- og kroophold.

57 vare(r)

pr. side

57 vare(r)

pr. side

Hvornår fejres sølvbryllup?

Sølvbryllup er den bryllupsdag der fejres, når man har været gift i 25 år. Her starter fejringen om morgenen med æresport og morgensang. Dagen og fejringen arrangeres oftest af sølvbryllupsparrets børn. Foruden morgenfejringen er det også meget normalt at holde en fest for familie og venner der giver sølvbryllupsgaver til parret.

Personlig informationLuk