• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Oplevelser for to

Gaveideer til parret der har alt

Leder du efter noget spændende du kan oplevel med din kæreste eller mangler du gode gaveideer til et par der har alt? Så kan du helt sikkert finde det helt rigtige oplevelsesgavekort hos GO DREAM. Vi tilbyder et hav af skønne, vilde og spændende oplevelser i alle prisklasser. Så leder du efter gaven til dine forældre, et vennepar eller nogle kollegaer, så vil du kunne glæde dem med en af de mange gavekort. Du kan også vælge at købe gavekortet til dig selv, så du kan få en uforglemmelig oplevelse med en du holder af.

Romantiske oplevelser for par

Som par er det ikke altid, man får taget sig tid til at prøve noget nyt eller blot få en afslappende oplevelse sammen. Her på siden kan I finde flere romantiske gavekort I kan anvende sammen. Tag eksempelvis på et dejligt kro- eller hotelophold, få en gastronomisk oplevelse eller forkæl jer selv med et wellness gavekort.

64 vare(r)

pr. side

64 vare(r)

pr. side

Giv din kæreste en romantisk oplevelse i form af et gavekort til en god middag, et slotsophold, eller et kursus i at danse tango. Eller giv en gave til de bedste venner, som ikke får tid til at dyrke romantik eller gourmetmiddag i byen. Der er selvfølgelig også mulighed for mere aktive oplevelser for par, som elsker natur og frisk luft. Et gavekort til romantiske oplevelser er også den helt perfekte bryllupsgave, hvis du vil give en anderledes gave. Og hvis du er i tvivl, så husk at den store fordel ved et Oplevelsesgavekort er, at det kan byttes indenfor 2 år. Så en oplevelsesgave bliver altid brugt og vil blive husket resten af livet.

Personlig informationLuk