• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Konfirmation - Giv konfirmanden en oplevelse for livet

Find den helt rigtige konfirmationsgave.

Giv konfirmanden en gave der skaber minder langt ind i fremtiden. Vi har samlet nogle af vores favorit oplevelser til drenge og piger, så du kan være med til at gøre dagen til noget helt specielt for konfirmanden. Med et gavekort til en oplevelse fra GO DREAM giver du en gave der varer ved.

Husk at gavekort til oplevelser fra GO DREAM har 2 års gyldighed, og vi har gratis ombytning. Bestil idag og få gavekortet leveret i en flot gavekuvert indenfor få dage eller vælg e-gavekort, som leveres direkte til din indbakke på få minutter...


56 vare(r)

pr. side

56 vare(r)

pr. side

Konfirmations gaver er altid noget, som bliver valgt med omhu, da det er en speciel dag uanset om man er dreng eller pige. Og en konfirmand vil sætte pris på et gavekort til en oplevelse ud over det sædvanlige. Eks. en konfirmationsgave til pige kan være en ridetur på islandske heste eller en luksus biograftur. En konfirmationgave til dreng kan være en tur i en flysimulator eller en tur i en rigtig sportsvogn. Vore gaveideer til konfirmation dækker et bredt udvalg af vore oplevelsesgaver, men du er selvfølgelig velkomment til at kigge i vore andre kategorier over gode gaver til konfirmation, som kan købes på nettet. Den store fordel ved vore gavekort er, at de kan byttes til en hvilken som helst anden oplevelse inden for 2 år.

Personlig informationLuk