Konfirmation - Giv konfirmanden en oplevelse for livet

Find den helt rigtige konfirmationsgave

Konfirmationen er en helt speciel dag, hvor det gælder om at finde den rette konfirmationsgave.

Det kan være svært at finde den perfekte konfirmationsgave til enten ham eller hende.

De fleste unge i dag ønsker sig penge til konfirmationen, men dette kan hurtig blive trivielt. I stedet kan du give dem en oplevelse de aldrig kommer til at glemme.

De perfekte konfirmationsgaver til hende

Når vi snakker om konfirmationsgaver til piger, er det vigtig, at du tager udgangspunkt i hendes person. Vi har masser af oplevelser, der vil være den perfekte konfirmationsgave til hende. Det kunne være hun gerne vil have skøn massage eller en luksus ansigtsbehandling. Er hun mere den aktive type har vi også gode idéer til konfirmationsgaver til hende. Hvis hun elsker natur, kan du give hende en ridetur i dyrehaven eller det kunne også være hun ville blive glad for en fotosession i det fri. Det er i hvert fald en gave som hun sent vil glemme.

De vildeste konfirmationsgaver til ham

Når der er en dreng, der holder konfirmation, skal du i de fleste tilfælde, tænke i action oplevelser.

Her på siden har vi rigtig mange fede oplevelser i den kategori som han sikkert vil blive vild med.

Hvad med en anderledes konfirmationsgave, hvor han kan afprøve en F-16 simulator? Hvis han har lidt fart i blodet, kan han også komme ud og køre i en sportsvogn på en lukkede bane, hvor den ikke får for lidt - selvfølgelig blot som co-driver.

Konfirmationsgaver, der passer til både drenge og piger

Vi har også et stort udvalg af konfirmationsgaver, der passer både til drenge og piger.

En konfirmationsgave til det mindre budget, kan for eksempel være en tur i biografen eller på restaurant? Et gavekort er her en rigtig god måde for konfirmanden at få sin første tur ude.

Du kan også give en mere ekstraordinær konfirmationsgave i form af en udfordring. Her kan vi blandt andet tilbyde en spændende dykkertur med hajer.

En sjov idé er også at hente dem i en sportsvogn efter kirken. På den måde får de oplevelsen på dagen, og bliver helt sikkert glædeligt overrasket.

 

52 Vare(r)

Konfirmationsgave i sidste øjeblik

Står du og skal til konfirmation i morgen, og har du glemt alt om gaven til konfirmanden? Så har vi helt sikkert en god og hurtig løsning blandt vores udvalg af konfirmationsgaver til både piger og drenge. Vores gaveidéer til konfirmation dækker et bredt udvalg af vores oplevelsesgaver, men du er selvfølgelig velkommen til at kigge i vores andre kategorier efter den perfekte konfirmationsgave. Hvis du er helt på bar bund og ikke ved, hvad konfirmanden skal have, kan du give dem et åbent oplevelsesgavekort, så kan konfirmanden selv vælge. Hvis konfirmanden ønsker at bytte gaven, kan det også sagtens lade sig gøre. Det smarte ved vores gavekort er nemlig, at de kan byttes til en hvilken som helst anden oplevelse inden for 2 år.