• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Julegave til mor

Julegaveideer til mor – giv en uforglemmelig oplevelse

Din mor fortjener det bedste og derfor skal hun selvfølgelig også have den bedste gave til jul. Jo ældre du bliver, desto sværere bliver det dog at finde den rette gave. Her vil det være oplagt at give hende en oplevelse i julegave, da det er noget hun uden tvivl vil huske langt ud i fremtiden.

En oplevelsesgave fortæller din mor, at du gerne vil bruge tid sammen med hende, og hvis du vælger din gave med omhu, viser det også, hvor godt du kender hende.

Find inspiration til den perfekte julegave til din mor her på siden.

Julegaveidéer til moren, der elsker at være aktiv

Elsker din mor at være aktiv, så giv hende en ridetur i dyrehaven. Dette er en perfekt julegave til din mor, hvis hun elsker at være ude i det fri og kan lide dyr.

Det kan også være, at hun skal ud og prøve kræfter med noget nyt? Så vil en god julegave til din mor for eksempel være et kursus i at danse salsa eller en Yoga-søndag med brunch.

Er din mor til luksus?

Elsker din mor at blive forkælet? Så kunne en julegaveidé til din mor være noget i retning af; at få en luksus manicure og pedicure, at få en personal shopper, eller blive en prinsesse for en dag. Vi har generelt et stort udvalg af wellness og forkælelses oplevelser, som vil passe perfekt til din mor. Hvis hun trænger til at der sker noget nyt, kan vi også tilbyde hende en fuld make-over eller en wellness dag fra top til tå. Hun vil uden tvivl føle sig som et helt nyt menneske efterfølgende.

Det kan også være, at din mor drømmer om at komme ud og blive en model for en dag? Vi kan tilbyde mange forskellige anderledes oplevelser i den dur.

Julegaver til mor med spænding og action

Er din mor til lidt spænding og action, så har vi nogle oplevelser, der vil være den perfekte julegave til mor. Det kan være hun skal ud og prøve; The Killing Room, eller skal hun ud og være co-driver i en Ferrari? Du kunne også give hende en spøgelsesvandring - byvandring i det gamle København. Vi har rigtig mange muligheder, så tag et kig på siden og find lige den julegave, som passer perfekt til din mor.

38 vare(r)

pr. side

38 vare(r)

pr. side

Få din mors julegave klaret i dag - køb et oplevelsesgavekort her

Når du køber et oplevelsesgavekort hos GO DREAM, vælger du selv, om du vil printe det ud med det samme eller få det tilsendt i en fin gavebox. Hvad du end vælger, går det hurtigt og nemt, så køb gavekortet allerede i dag og lad årets julegave til mor blive en oplevelse for livet.

Personlig informationLuk