• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Julegaver til mænd

Find julegaven til manden der har alt

Leder du efter en særlig julegave til en mand du holder af, men ønsker ikke at give ham de samme kedelige ting som de foregående år? Så bør du give ham en oplevelse i julegave. Almindelige julegaver til mænd er ofte bøger, slips eller værktøj. Det kan godt være han umiddelbart bliver glad for disse ting, men det er næppe en julegave der huskes i mange år frem. Vil du give noget overraskende og mindeværdigt i år, så bør julegaven til manden være et gavekortet til den perfekte oplevelse fra GO DREAM.

Julegave til mænd – find den rigtige oplevelse

Selvom det måske ikke altid er lige let at finde den helt rigtige julegave til manden – hvad end det er til vennen, kollegaen eller manden i dit liv, så findes der helt sikkert et oplevelsesgavekort der vil skabe glæde. Lige meget om manden du leder efter julegave til er til gastronomiske oplevelser, sportsvogne, ekstremsport eller golf, så er der et perfekt oplevelsesgavekort. En oplevelse kan både være noget han kan gøre alene, eller en ting I kan gøre sammen. Det kunne for eksempel være en tur i biografen, et kro- og hotelophold eller en tur i luftballon. Med over 300 forskellige oplevelsesgavekort hos GO DREAM er det nærmest kun fantasien der sætter grænser, når du leder efter julegaven til ham.

51 vare(r)

pr. side

51 vare(r)

pr. side

Vælg mellem masser af julegaver til mænd

Skal han med drengene ud at tømme en pølsevogn, køre kampvogn i Rusland eller have et kursus i ølbrygning? Eller vil du gøre manden helt blød i knæene med wellness og massage, lidt skønhedspleje af skægstubbene - og tage på et romantisk kroophold for to?Kun din egen fantasi sætter grænsen for julegaven til manden. Men hvis du vil give ham en på opleveren, eller længes efter nye fælles oplevelser med ham, finder du masser af idéer til den perfekte julegave til ham her. God fornøjelse - og rigtig glædelig jul!

Personlig informationLuk