• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Julegaver til mænd

Find julegaven til manden der har alt

Leder du efter en særlig julegave til en mand du holder af, men ønsker ikke at give ham de samme kedelige ting som de foregående år? Så bør du give ham en oplevelse i julegave. Almindelige julegaver til mænd er ofte bøger, slips eller værktøj. Det kan godt være han umiddelbart bliver glad for disse ting, men det er næppe julegaver der huskes i mange år frem. Vil du give noget overraskende og mindeværdigt i år, så bør julegaven til manden være et gavekortet til den perfekte oplevelse fra GO DREAM.

Julegave til mænd – find den rigtige oplevelse

Selvom det måske ikke altid er lige let at finde den helt rigtige julegave til en mand, så findes der helt sikkert et oplevelsesgavekort der vil skabe glæde. Hvad end manden du leder efter julegave til, er til gastronomiske oplevelser, sportsvogne, ekstremsport eller golf, så er det et perfekt oplevelsesgavekort. En oplevelse kan både være noget han kan gøre, eller en ting I kan gøre sammen. Det kunne for eksempel være en tur i biografen, et kro- og hotelophold eller en tur i luftballon. Med over 300 forskellige oplevelsesgavekort hos GO DREAM er det nærmest kun fantasien der sætter grænser, når du leder efter julegaven til ham. 

50 vare(r)

pr. side

50 vare(r)

pr. side

Vælg julegaven til ham blandt masser af oplevelser for mænd

Skal han med drengene ud at tømme en pølsevogn, køre kampvogn i Rusland eller have et kursus i ølbrygning? Eller vil du gøre ham helt blød i knæene med wellness og massage, lidt skønhedspleje af skægstubbene - og efterfølgende vise ham dansen, du lærte, på et romantisk kroophold for to?

Find julegaven til manden her

Kun din egen fantasi sætter grænsen for julegaven til din mand. Men hvis du vil give ham en på opleveren, eller længes efter nye fælles oplevelser med ham, finder du masser af idéer til den perfekte julegave til ham her.God fornøjelse - og rigtig glædelig jul!

Personlig informationLuk