• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Julegave til far

Giv en oplevelse til fare som har alt

Jul er den mest vidunderlige tid på året og når det kommer til julegaver, skal du sørge for, at din far ved, hvor meget du sætter pris på hans hårde arbejde!

Har din far igen ikke givet nogle ønsker, så du ikke ved, hvad du skal, købe i julegave til ham? Kunsten at give gaver er en hård nød at knække og dette er især sandt når det gælder julegaver til far.

Du kan heldigvis finde inspiration i vores store udvalg af julegaveidéer til din far, som er sikker på at tilføje en ekstra gnist til den magiske dag.

Julegaveidéer til faren, der elsker at være i det fri

Elsker din far at fiske, så giv ham en fisketur på Øresund. Dette er en perfekt julegave til din far, hvis han er vild med at være til søs.

Det kan også være han skal ud og prøve kræfter med noget nyt? Så ville en god julegave til din far være at komme ud og opleve windsurfing, foskajak, eller prøvedykke i havet.

Hvis I går flere familiemedlemmer sammen om en gave, kan I godt tillade jer at øge budgettet en smule. Synes I, at din far trænger til at opleve verdenen? Så kunne en julegave til din far være; en flyvetur i en ballon i Alperne, Walking tour i New York, opdage Nepal eller en af vores andre rejseoplevelser.

Skal din far have fart og spænding i julegave?

Så er kunne en julegaveidé til din far være noget i retning af; Sidde som co-driver i en Lamborghini, være med i et højspændt krigsskibs race, eller komme ud og køre en formel 1 racer.

Det kan også være, at din far altid har drømt om at komme ud og være stuntman for en dag? Vi kan også give ham mulighed for at være specialagent for en dag eller han kan blive kaptajn på Emerald Princess.

Julegave til din far og hans venner

Vi har også oplevelser, som kunne være en julegave til din far, hvis han skal have nogle venner med eller hvis du selv håber på at kunne komme med.

Hvis dette er situation, så kunne nogle julegaveidéer til din far være; Bumperz, ud og skyde med sovjetiske våben eller Funballz.

45 vare(r)

pr. side

45 vare(r)

pr. side

Bestil din fars julegave i dag – og vær klar til jul i morgen

Når du har valgt oplevelsen, som skal være din fars julegave i år, kan du printe gavekortet ud med det samme eller vælge at få det leveret i en gaveæske. Alle oplevelsesgavekort fra GO DREAM har 2 års gyldighed og gratis bytte.

Personlig informationLuk