• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Julegaver og julegaveidéer til ham og hende

Oplevelsesgavekort til julen 2016

Årets julegave 2016 er et gavekort til en oplevelse fra GO DREAM.

Giv et oplevelsesgavekort i julegave til manden eller kvinden i dit liv og læg en helt speciel oplevelse i julegaven til mor eller far. De bedste oplevelser er dem, vi deler med andre, og med oplevelses-julegaver under træet skaber årets julegave glæde langt ind i fremtiden.

Oplevelsesgavekort i pakkekalenderen

Et oplevelsesgavekort er også den perfekte julegave til veninden eller vennen. Eller hvad med at få julestressen ud af kroppen, før det bliver tid til julegaver og julemad? Giv f.eks. veninden et oplevelsesgavekort i adventsgave og få venindeoplevelser og afstressning allerede i december.

Find julegaver og kalendergaver til alle typer 

Søg inspiration til julegaverne til alle dem, du holder af, blandt de mange oplevelsesgaver hos GO DREAM. Når du har fundet den perfekte julegave, kan du selv printe ud – eller vælge at få oplevelsesgavekortet leveret i en flot gaveæske.

GO DREAM giver 2 års gyldighed på gavekort til oplevelser, og alle oplevelsesgavekort kan byttes uden ekstra beregning. Bestil julegaven allerede i dag og få leveret i flot gavebox indenfor få dage, eller vælg et e-gavekort, som leveres på få minutter.

285 vare(r)

pr. side

285 vare(r)

pr. side

Hvis du mangler julegaveideer til årets bedste julegave 2016, så er et gavekort en oplevelse en god julegaveide.Uanset om du er på udkig efter julegaveideer til mand, kone, mor, far, ven eller kæreste, så er et Oplevelsesgavekort fra GO DREAM den perfekte ide til en julegave.

En oplevelsesjulegave er den perfekte julegave til den, der har alt og som nu ønsker sig oplevelser for livet. Den bedste julegaveide til julen 2016 er ikke en ting, som står på en ønskeseddel, men en anderledes julegave, som skiller sig ud fra alle de andre.

Få gnist i parforholdet med en særlig julegave for to

Er parforholdet blevet en vane, og hverdagen gået op i bleskift og leverpostej? Så brug hjerternes fest til at tænde gnisten igen. Med oplevelsesgaver til jul får du og din elskede masser af muligheder for sjove, romantiske og anderledes oplevelser. Blandt de mange gode juletilbud på oplevelser fra GO DREAM kan I finde alt fra romantiske oplevelser som luksus spaophold for to personer til salsa for par - og trænger I til at se det hele lidt ovenfra, er det måske udsigten til en fælles helikoptertur, der gør julen rigtig sød.

Personlig informationLuk