• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Julegaver

Find inspiration til den perfekte julegave

Leder du efter den perfekte julegave? Vil du give en speciel gave der vil blive husket og ikke blot den sædvanlige striktrøje, så skal du give en oplevelse i julegave. Lige meget hvem du søger en gave til, så vil du kunne finde et oplevelsesgave, der passer perfekt til dennes personlighed.

Her på siden kan du finde inspiration til julegaver til dem du holder af. Kender du en der trænger til at blive  forkælet med en afslappende oplevelse, så kan et gavekort til spa og massage være en oplagt julegave. Er det julegaven til en der kan lide fart og spænding, vil vi anbefale et gavekort til at køre sportsvogn.

Nedenfor kan du se forslag til oplevelsesgaver der er perfekte til jul. Uanset om du leder efter julegaver til hende, ham eller bare julegaveidéer til dig selv, så finder du helt sikkert en masse inspiration her på siden. Gavekortet bliver tilsendt i en flot gaveboks med mulighed for en personlig hilsen. Er du ude at finde julegaverne i sidste øjeblik, kan du også købe oplevelsen som e-gavekort. E-gavekortet leveres på få minutter og kan herefter printes. 

280 vare(r)

pr. side

280 vare(r)

pr. side

Hvis du mangler julegaveideer til årets bedste julegave, så er et gavekort en god julegaveide.Uanset om du er på udkig efter julegaveideer til mand, kone, mor, far, ven eller kæreste, så er et Oplevelsesgavekort fra GO DREAM den perfekte ide til en julegave.

En oplevelsesjulegave er den perfekte julegave til den, der har alt og som nu ønsker sig oplevelser for livet. Den bedste julegaveide til julen er ikke en ting, som står på en ønskeseddel, men en anderledes julegave, som skiller sig ud fra alle de andre.

Få gnist i parforholdet med en særlig julegave for to

Er parforholdet blevet en vane, og hverdagen gået op i bleskift og leverpostej? Så brug hjerternes fest til at tænde gnisten igen. Med oplevelsesgaver til jul får du og din elskede masser af muligheder for sjove, romantiske og anderledes oplevelser. Blandt de mange gode juletilbud på oplevelser fra GO DREAM kan I finde alt fra romantiske oplevelser som luksus spaophold for to personer til salsa for par - og trænger I til at se det hele lidt ovenfra, er det måske udsigten til en fælles helikoptertur, der gør julen rigtig sød.

Personlig informationLuk