Mors dag – find den perkte gave til din mor!

Giv din mor en helt særlig oplevelse denne dag

Mors dag er en perfekt dag til at vise din mor, hvor meget du holder af hende og påskønner hende i dit liv. Det viser mange af os med gaver som blomster eller chokolade, men hvad med i stedet at give din mor en gave som hun sent vil glemme? Chokolade spises og blomster visner, men hvis du køber en oplevelse vil hun huske dagen i lang tid.

Kunne din mor godt trænge til en god massage, en lækker middag eller en weekend væk hjemmefra? Lav en lille brainstorm over, hvilke ting hun nedprioriterer i hverdagen - og der har du den perfekte mors dags gave fra dig til hende. Hvis du er helt på bar bund, vil vi anbefale, at du køber et gavekort, så hun kan vælger lige præcis den oplevelse som hun kunne tænke sig i mors dags gave.

Mors dag gaver er lig med forkælelse

En klassisk mors dag gave indeholder selvfølgelig forkælelse. De fleste mødre har det med at nedprioritere deres egne behov, og oplevelser som massage, ansigtsbehandlinger og wellness er som regel sparet væk. Det skal der laves om på! For din mor fortjener uden tvivl at blive forkælet, og hvis hun ikke selv vil gøre det må du træde til. En mors dag gave i denne kategori er meget populær, da det giver din mor et afbræk fra hverdagen, hvor hun får lov til kun at fokusere på sig selv.

Vi har et stort udvalg af oplevelser, hvor din mor kan blive forkælet. Alt afhængig af dit budget kan du både få hel dags oplevelser, hvor hun kan blive forkælet fra top til tå eller en enkelt behandling, som fokuserer på et udvalgt område. Vi har en masse forskellige massage-gavekort, som du kan vælge imellem. Vi har alt fra den traditionelle dybdegående massage til hotstone massage og chokolade massage, som rigtig får sanserne i gang.

Du kan også forkæle din mor med en manicure, pedicure eller luksus ansigtsbehandling.

Mors dag gave for to

Du kan også være lidt snedig og købe en gave, hvor I kan opleve noget sammen. Det er en rigtig god måde at vise, at du er glad for hende og gerne vil bruge tid sammen hende.

Det styrker ligeledes jeres bånd at opleve noget sammen, hvor det bare er jer to.

Det kan være en hyggelig brunch en søndag morgen, hvor I har sovet længe, og ingen af jer gider lave morgenmad. Det kan også være en lækker tapas middag for to, hvor I sammen kan prøve en masse små udsøgte retter.

Du kan også give hende en oplevelse, som hun kan bruge sammen med hendes partner eller en god veninde. Er I en masse søskende, som er gået sammen kan det være I vil give jeres mor en lidt større oplevelse til mors dag. Det kan for eksempel være et weekendophold på en hyggelig kro eller et lækkert hotel.

Personlige gaver til mors dag

Din mor vil helt sikkert også påskønne en personlig gave fra dig til mors dag. Her skal du tænke på hendes interesser og hvad hun godt kan lide at lave i hendes fritid. Er hun for eksempel vild med golf, kaffe eller gåture i naturen, har vi utallige oplevelser som passer perfekt til hende.

Vi har adskillige gavekort til udvalgte kurser, hvor den heldige modtager, kan få lov til at udvikle sig. Vi har for eksempel et kaffekursus, chokoladekursus, flødebollekursus, hvor hun helt sikkert vil få det sjovt, hvis hun elsker lækkerier.

 

Vi har oplevelser for enhver smag og ethvert budget, så du kan uden tvivl finde den perfekte mors dags gave til din mor her på siden.

76 Vare(r)

Mors dag – Historien bag dagen

Den 2. søndag i maj er det mors dag, og din mor skal selvfølgelig have den bedste gave af dem alle. Mors dag blev oprindeligt opfundet af den amerikanske forfatter Julia Ward Howe tilbage i 1870. Hun var nemlig også forkæmper for kvinderettigheder, og ville gerne have en dag, hvor ønsket om fred blev markeret. I 1929 kom dagen til Danmark, og i dag bruger vi først og fremmest mors dag til at hylde vores mødre, for de dejlige kvinder de er. Du skal dog huske på, at mors dag ikke falder på samme dato i alle lande, så skulle du befinde dig i et andet land end dine børn, må I hellere bestemme jer for, hvilken dag som gælder for jer.