Gaven til mor

Få ideer til en personlig gave 

En gave til din mor skal være noget særligt og meget gerne en personlig gave, som hun vil huske mange år fremover. Synes du det er svært at komme på gode gaveideer til mor, så prøv at give hende et gavekort til en fantastisk oplevelse. Med et oplevelsesgavekort viser du din mor, at du har fundet en gave der passer til lige netop hende. Hvis du ved hvad hun godt kan lide at lave eller mener, at hun trænger til en helt bestemt type oplevelse, så kan du helt sikkert finde det rette gavekort her.

GO DREAM tilbyder over 300 forskellige gavekort indenfor mange forskellige kategorier. Så lige meget om din mor er den magelige type der foretrækker en god massage og en lækker middag, eller om hun er mere til vilde adrenalinkicks og ekstremsport, så er der en oplevelsesgave til netop din mor.

71 Oplevelser

Den personlige gave til mor

Med et gavekort på en oplevelse kan gaven til din mor være alt fra en afslappende wellness til et minicruise til Oslo. Da det er din mor, ved du helt sikkert hvilken oplevelse, hun vil sætte allermest pris på. En oplevelse bliver derfor en personlig gave, da det kræver kendskab til modtageren at give en rigtig god oplevelse. Og med oplevelser i alle kategorier, er der også en oplevelse til alle typer mødre.

Gaveideer til mor

Gaven til mor skal vælges med omhu, så hun får en fantastisk oplevelse som fortjent. For at finde den rette gaveide til mor kan du kigge vores mange oplevelser igennem. Du har sikkert allerede en ide om, hvilken type oplevelse, du gerne vil give din mor. Trænger hun til et afbræk fra en travl hverdag med et gavekort til wellness? Skal din mor have en oplevelse, hun aldrig før har prøvet, som at køre sportsvogn eller prøve fornemmelsen af at flyve et F16 fly i en professionel flysimulator? Eller skal hun have et gavekort til almindelig hygge med tur i biografen og en lækker tur på restaurant?

Mulighederne er mange, så det er nærmest kun fantasien der sætter grænserne.


Gave til mor der har alt!

At komme på gode gaveideer til sin mor er ikke altid let. Hun har som oftest det hele i forvejen. Dette er også en af grundende til, at det er sjovere og mere personligt at få en oplevelsesgave. Der er efterhånden rigtig mange begivenheder, hvor man skal finde gave til mor – fødselsdagsgaver, julegaver eller gave til bryllupsdagen. Da der er grænser for hvor mange vaser, smykker og nyt køkkenudstyr din mor har brug for, vil en oplevelse være en glædelig overraskelse. Oplevelsen kan give hende et minde for livet og mange af oplevelsesgavekortene er for 2 personer, så du kan komme ud og få nogle oplevelser med din mor.


Find og køb gaven – let og bekvemt

På vores hjemmeside kan du se alle vores mange spændende oplevelser. Derved kan du hurtigt finde den helt rigtige gave til mor. Gavekortet får du tilsendt i en fin gaveæske, men er du ude i sidste øjeblik, kan du vælge at få det tilsendt som e-gavekort til din e-mail, så du selv kan printe det ud.