• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Gaven til kæresten

Gaveideer til kæreste

Ifølge samlivsterapeut og forfatter Gary Chapman findes der fem grundlæggende kærlighedssprog: anerkendende ord, tid, tjenester, gaver og fysisk nærhed.

Kærlighedssproget afgør hvordan nogen oplever at de modtager kærlighed. Derfor er det en fordel at vide hvilket kærlighedssprog din kæresten taler, for da kan du vise hende eller ham kærlighed på en måde som vedkommende enkelt modtager og føler.

Hvis din kærestes kjærlighedssprog er gaver, vil en hvilken som helst gave vise vedkommende hvor glad du er i hende eller ham. Men en oplevelsesgave er ikke en hvilken som helst gave: den viser også omtanke – noget enhver kæreste sætter pris på.

Gavemulighederne er mange, så forkæl kæresten med en unik oplevelse kun for hende eller ham, eller oplev noget ekstraordinært i sammen.

Gave til kæresten - hende

Ønsker du at finde en god skøn gave til hende, som en afslappende oplevelse, kan et gavekort til wellness som spa og massage være den oplagte gave. Skal det være mere romantisk vil en middag for 2 være perfekt.

Gave til kæresten - ham

Gaven til ham kan være en oplevelse med adrenalin som at køre sportsvogn på bane eller en fodboldrejse. Ønsker du, at han skal blive bedre i køkkenet vil et gavekort til et madkursus være ideelt.

113 vare(r)

pr. side

113 vare(r)

pr. side

Gaver til kæresten skal være personlige og en gave hun vil huske resten af livet. En oplevelsesgave er den perfekte gave til kæresten, som du vil forkæle. Du kan også overveje en gave for to, så du selv deltager i oplevelsen. Det kunne f.eks. være en god middag på et slot, eller et kursus i Argentinsk tango. Køb gave til kæresten online. Kærestegaven kan leveres i fin gaveæske eller elektronisk, så du selv kan printe den ud, eller sende videre via e-mail. Et gavekort fra Oplevelsesgaver kan byttes til en anden oplevelse indenfor hele gyldighedsperioden på 2 år.

Personlig informationLuk