Gaven til kæresten

Gaveideer til kæreste

Mange mennesker kender nok til at det kan være svært at finde en gave. Men den sværeste at få gaveideer til er nok ens kæreste. Gaven til kæresten skal nemlig ikke bare være en ligegyldig ting, men derimod være noget der virkelig viser, at han eller hun er noget helt særligt. En gave til kæresten skal vise hvor meget man elsker personen. Gaven skal helst være personlig og noget som modtageren vil huske i mange år frem. Derfor vil en oplevelsesgave være den oplagte gave til kæresten. En oplevelse viser at du kender din kæreste godt og ved hvad personen sætter pris på - og så kan det være noget I kan gøre samme.

GO DREAM tilbyder masser af oplevelser for to – romantiske, sjove, hyggelige og vilde. Gå på opdagelse i vores store sortiment af oplevelsesgaver og få gaveidéer til kæresten.

122 Oplevelser

Har man været sammen med sin kæreste i længere tid, har man nok givet de sædvanlige ting som smykker, parfume og hvad man ellers giver sin kæreste af materielle ting. Men skal det være en helt særlig gave til for eksempel fødselsdag, juleaften eller Valentinsdag, så bør man give en oplevelse. Ingen materiel ting slår et dejligt minde, man kan have for livet. En god oplevelsesgave kan være en romantisk ting I kan gøre samme. Der findes rigtig mange forskellige oplevelser du kan give kæresten i gave, som kan give jer noget kvalitetstid sammen. Det kan være et lækkert weekendophold for 2, wellness eller en middag på en romantisk restaurant.


Gave til kæresten - hende

Ønsker du at finde en god skøn gave til hende, så kan du finde gaveidéer blandt vores mest populære gaver til kvinder. Mange kvinder sætter stor pris på gavekort til massage eller en lækker gourmet oplevelse. Skal du virkelig overraske hende, kan du overveje at give hende en fantastisk tur i luftballon. Det er en romantisk og helt særlig oplevelse at svæve lydløst over det smukke dansk landskab. Vil du virkelig imponere hende, kan du sågar vælge oplevelsesgavekortet på ballonflyvning i Alperne.


Gave til kæresten - ham

Gaven til ham kan være en oplevelse med adrenalin som at køre sportsvogn på bane eller en golf oplevelse. Er han til gåder din kæreste, så vil han nok synes, at et gavekort til spillet Escape Room vil være rigtig sjovt. Ønsker du, at han skal blive bedre i køkkenet vil et gavekort til et madkursus være ideelt. Vil du gerne give ham en gave, hvor I kan lave noget romantisk sammen kan det være et gavekort på en forlænget weekend eller, hvis det skal være lidt mere enkelt, en tur i Tivoli eller biografen.


Månedsdag

Der er altid grund til at forkæle sin kæreste med en gave. Nogle gange er der mere grund end andre. Er man i et nyt parforhold, så er månedsdag en dejlig ting at fejre. Her kan man passende fejre månedsdagen med små hyggelige oplevelser. GO DREAM har masser af mindre oplevelser, som ikke koster en formue, der vil være hyggelige til en romantisk dag. Det kan være alt fra at starte dagen med en lækker brunch til en afslappende wellness-dag for to personer eller måske lære at danse tango. Skal du og din kæreste fejre månedsdag, er der rigeligt med små, romantiske oplevelser I kan vælge imellem.


Årsdag

Er det en årsdag med kæresten der skal fejres, kan man godt gå efter en lidt større gave end til månedsdagen. Vis kæresten hvor glad du er for at have været sammen med ham/hende i løbet af året ved at finde en helt særlig gave. Denne gave må godt være en større oplevelse i kan få sammen. Det er trods alt kun en gang om året, I har årsdag. En fantastisk oplevelse kunne være et minicruise til Oslo, en romantisk måneskinstur til Møn på Tiendegaarden eller nyd et ophold på enten Comwell Hotels eller Scandic Hotels i hele Danmark. GO DREAM tilbyder kro- eller hotelophold i Jylland, på Fyn og Sjælland.


Gave til kærestepar

Er det ikke din egen kæreste du skal finde gave til, men et kærestepar, så er oplevelsesgaver fra GO DREAM en god gave. Hvad end grunde til at give kæresteparret en gave, så vil de helt sikkert sætte pris på at få en oplevelse sammen. Oplevelsesgaver fra GO DREAM er derfor oplagt som gave til kærestepar ved indflyttergave, hvis de skal være forældre eller til deres årsdag. Du skal blot finde en oplevelse for 2 personer, der passer til parrets interesser.


Når du køber en gave til kæresten fra GO DREAM, bliver den sendt i en fin gaveboks. Er du ude i sidste øjeblik, kan du vælge at få tilsendt et e-gavekort på e-mail, som er klar til at printe ud. Gavekortet kan gratis byttes til en anden oplevelse.