Gaven til hende

Få gaveideer til kvinder blandt hundredvis af oplevelser 

Hvis du er på udkig efter den perfekte gave til kvinden der har alt, eller gaven til hende du holder af, så overvej en oplevelse som gave. En god gave til en kvinde står måske ikke på hendes ønskeseddel, så giv hende en dejlig oplevelse i stedet. Gode gaveideer til kvinder kan være en romantisk oplevelse, et gavekort til wellness eller et oplevelsesgavekort til mad og gastronomi. En oplevelse huskes længe. Du kan finde gaven til hende her, ligegyldig alder og interesser.

Nedfor kan du få inspiration til mange flere gaver til kvinder.

83 Oplevelser

Hvad giver man kvinden der har alt? 

Til hende der har alt, kan det være svært at finde en gave der vil blive værdsat og husket. Men en helt særlig oplevelse vil være en personlig og uforglemmelig gave. Er det din partner du ønsker at glæde, kan du give en romantisk oplevelse I kan få sammen som en tur i biografen, et ophold på hotel eller kro eller en tur i luftballon. Leder du efter gaven til din mor, kan et gavekort til massage og spa være den oplagte gave.


Gaveidéer til hende

Uanset om det du skal give gave til verdens bedste mor, en dejlig kæreste eller din lillesøsters konfirmation, har vi den perfekte gave til hende. En oplevelse er en rigtig god gaveidé, da det viser, at du påskønner hende og synes hun skal have noget specielt at forkæle sig selv med. Det kan både være oplevelser hun kan have sammen med andre eller oplevelser, hvor hun blot skal fokusere på sig selv.

Til den travle kvinde, som der aldrig har tid til sig selv, kan du give en hel dag med afslapning i form af vores wellness oplevelser. Vi har mange lækre oplevelser, der kan være med til at give hende den fridag hun fortjener og trænger til.

Kender du en kvinde der snart skal, eller lige har født? Så bør du finde en rigtig god barselsgave til hende. Den kan for eksempel være et gavekort til massage, så hun kan få en tiltrængt graviditetsmassage. Det kan også være du skal finde en gave til hende i mors dag gave. Det kunne være et dejligt gavekort opholdsgavekort til Comwell Hotels eller Scandic Hotels, der kan bruges i hele Danmark, eller måske give hende den ultimative chokoladeoplevelse hos Peter Beier Chokolade.


Oplevelsesgave – den personlige gave til hende

Hende der har alt i forvejen, kan være svært at finde en gave til, hvad end det er til fødselsdag, jul eller valentinsgave. Derfor vil en oplevelsesgave ofte bringe større lykke end lige netop det hun ønsker sig. Overrask hende med en god oplevelse, en personlig gave til kvinden i mit liv. Et gavekort til en god oplevelse – alene eller en oplevelse for 2, hvor du selv deltager, er nok den perfekte gaveide, som du vil blive husket for meget længe. Herover kan du få ideer til gaver til hende der har alt. Skulle du ikke finde den helt rigtige gave her, kan du gå på opdagelse i alle vores mere end 300 oplevelser på forsiden. Et gavekort på en oplevelse fra GO DREAM kan byttes til en hvilken som helst anden oplevelse i de 2 år, som gavekortet er gyldigt. Så skulle hun ikke være helt tilfreds med sin gave, kan hun helt sikkert finde en oplevelse her på hjemmesiden, som hun vil sætte pris på.


Få inspiration til gaveønsker til din ønskeliste

Skulle du ikke lede efter en gave til en kvinde, men i stedet søger inspiration til din egen ønskeliste, så kan du også finde masser af inspiration hos GO DREAM. At lave en ønskeliste burde være en fornøjelse, og lige til - men ofte kan det faktisk være ret svært at komme på en ønskeliste. Er du også i tvivl, hvad du skal ønske dig? Det er desværre ikke altid lige nemt at finde ud af. Vi har heldigvis et hav af oplevelser til din ønskeseddel. Et godt gaveønske til dig selv kan også være en oplevelse, hvor du kan tage en veninde med. Her vil et besøg på en lækker restaurant eller et sjovt kursus være genialt. Uanset, hvilken slags person du er, er vi sikre på, at du vil kunne finde et ønske her.

Er der en bestemt ting du altid har drømt om at opleve, eller leder du efter en oplevelse, du måske slet ikke vidste eksisterede? Så er det bare at gå på opdagelse her. Du skal blot stille dig selv spørgsmålet - hvilken type oplevelsesgave trænger jeg til? Vil du udfordre dig selv med en actionfyldt oplevelse eller trænger du til at komme ned på jorden med en afslappende med en god gang wellness? Mulighederne er mange, men lige meget hvad du er til, så har vi den rigtige oplevelse. Vi har alt, hvad du skal bruge for at lave en lang og god ønskeliste. Tag blot et kig rundt i alle vores kategorier og find alle din ønsker på én gang.


Et gavekort til kvinder fra GO DREAM kan endda byttes til en hvilken som helst anden oplevelse i de 2 år, som gavekortet er gyldigt.