Gaven til far

Få gaveideer til din far

Leder du efter en helt speciel og særlig gave til din far? Og ønsker du, at det skal være en personlig gave, som ikke bare skal være de samme kedelige ting som slips eller værktøj? Så kan du helt sikkert finde den perfekte gave til ham på GO DREAM. Et gavekort til en oplevelse, vil være en gave der skiller sig ud og som din far vil huske i mange år frem. Lige meget om han er til spænding, afslapning, gourmetmiddag eller golf, så findes der et passende oplevelsesgavekort her.

69 Oplevelser

Personlig gave til far

Med en oplevelse viser du din far, at du har lagt tanker i gaven og ved hvad der er han har brug for. Er din far til spænding og adrenalin, så kan en tur i sportsvogn eller et faldskærmsudspring være sagen. Leder du efter mere afslappende og hyggelige gaveideer kan oplevelser til mad og gastronomi, wellness eller en tur med familien i enten Tivoli eller Den Blå Planet være den helt rigtige gave.


Gaven til far der har alt!

Der er ofte grund til at finde en gave til far. Enten som julegave, fødselsdagsgave, fars dag eller bare for at vise, man holder af ham. Men skal din far virkelig mærke at du holder af ham, skal gaven være mere en blot udstyr til garagen eller endnu et slips til samlingen. Brug dit kendskab til ham til at finde den helt rigtige oplevelsesgave, der passer til den type din far er. Hvilke interesser har han? Hvilken oplevelses kun han godt trænge til? Ved at stille disse spørgsmål kan du lettere spore dig ind på, hvilken gave du skal give din far.


Afslappende oplevelser

Har din far en stresset hverdag og har brug for at komme ned på jorden og slappe lidt af, så bør du overveje en af vores mange gavekort til afslappende oplevelser. Hos GO DREAM kan du finde gavekort til massage og spa, en lækker gourmet middag eller et weekendophold for 2.


Vilde oplevelser

Klager din far over en ensformig og kedelig hverdag, så skal du have fat i en oplevelsesgave til vores vilde oplevelser der kan give ham et ordentlig adrenalinkick. Er han stor bilentusiast, så vil et gavekort til at køre i sportsvogn være oplagt. Skal han virkelig mærke han leve, så giv et gavekort til faldskærmsudspring eller tandemspring. Der er et stort udvalg af adrenalinfyldte oplevelser lige fra en tur i kampvogn til surfing.


Gourmet og gode drikke

Er din far typer der sætter pris på lækker mad og noget godt at drikke, så finder du helt sikkert en passende gave her på siden. Skal det være rigtig godt, så giv din far et gourmet gavekort, så han kan få en storslået gastronomisk oplevelse. God mad behøver ikke være dyrt og fornemt. Du kan også give din far en uformel oplevelse med god mad med et gavekort til Jensens Bøfhus. Skal det være mindre fint, men en mindst lige så stor oplevelse, så tag ham med ud og gå amok i en pølsevogn. Her kan I spise lige så tosset I vil af alle klassikerne som bøfsandwich eller en ristet med det hele.

Vil du give din far en gave, hvor han skal prøve noget nyt eller forfine sine teknikker i køkkenet, så se vores mange gavekort til smagninger af blandt andet vin, øl, kaffe og meget mere. Vi tilbyder også flere typer af madlavningskurser hos Timm Vladimirs Køkken, spændende øloplevelser eller lækre oplevelser med chokolade hos f.eks. Peter Beier Chokolade.


Gave til far bør helt sikkert være en oplevelse. Det kan være noget han kan gøre alene eller noget I kan gøre sammen. Giv din far en gave han vil huske i mange år frem. Skulle han hellere ville have en anden oplevelse, så kan gavekortet frit byttes til en af vores mange andre oplevelser.