• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Gaven til far

Få gaveideer til din far

Leder du efter en helt speciel og særlig gave til din far? Og ønsker du, at det ikke bare skal være de samme kedelige ting som slips eller værktøj? Så kan du helt sikkert finde det perfekte gave til ham på GO DREAM. Et gavekort til en oplevelse, vil være en gave din far vil huske i mange år frem. Ligegyldigt om han er til spænding, afslapning, gourmetmiddag eller golf, så findes der et passende oplevelsesgavekort her.

Populære gaver til far

Er din far til spænding og adrenalin, så ken en tur i sportsvogn eller et faldskærmsudspring være sagen. Leder du efter mere afslappende og hyggelige gaveideer kan oplevelser til mad og gastronomi, wellness eller en tur med familien i enten Tivoli eller Den Blå Planet være den helt rigtige gave.

Husk desuden Fars dag den 5. juni! Find en oplevelsesgave til din far, som han sent vil glemme.

106 vare(r)

pr. side

106 vare(r)

pr. side

Et gavekort til oplevelse til far kan f.eks. være en tur på golfbanen med en PGA Pro, en smagsoplevelse i form af en aften med vinsmagning, eller en genoplivelse af soldatertiden med en køretur i en kampvogn. Mulighederne er mange og du vil helt sikkert blive husket for din overraskelse til far. En stor fordel ved et Oplevelsesgavekort er, at din far kan bytte det til en hvilken som anden oplevelse i de 2 år, som gavekortet gælder.

Personlig informationLuk