60 års fødselsdag

Find den perfekte 60 års fødselsdagsgave

Som 60-årig, er de fleste nået dertil i livet, hvor hygge står højt på prioritetslisten. Man har måske ligefrem nogle børnebørn at hygge om, og for mange, vil arbejde have en lavere prioritet i denne del af livet.

Det kan dog være rigtig svært at finde den perfekte 60 års fødselsdagsgave, da mange i den alder har alt, hvad de behøver. Ligeledes vil mange heller ikke udlevere en ønskeseddel - og selv hvis de endelig gør, er det måske ikke en bog eller lignende, som man har lyst til at give i 60 års fødselsdagsgave. Derfor er en oplevelse oplagt at give i 60 års fødselsdagsgave og en god måde ikke blot at give dem noget materielt, som de alligevel ikke har behov for.

 

En oplevelse vil sørge for, at fødselaren altid vil huske, hvad de fik i 60 års fødselsdagsgave. Her kan de nemlig forlænge deres fødselsdag ved at glæde sig til, når de skal bruge deres oplevelse. 

33 Vare(r)

Hvad skal man give en 60 års fødselsdagsgave?

Uanset hvem det er du skal til 60 års fødselsdag hos, vil du kunne finde en oplevelsesgave hos os. Du skal først og fremmest lige overveje, hvilke slags elementer som er vigtige for den 60-årige - vil han eller hun elske at blive forkælet for en dag eller er vi over i en mere actionpræget oplevelse? Har vi med en sprælsk 60-årig at gøre, vil en action oplevelse, som en helikoptertur, passe perfekt. En tur i luftballon vil også passe godt til en 60-årig fødselsdag, hvor man har med en eventyrlig fødselar at gøre. Det er ligeledes en gave, som vil gøre sig godt både til mænd og kvinder - og er helt sikkert noget som de ikke har prøvet før. En god oplevelse er generelt noget man ikke selv vil bruge penge på. Med det i tankerne kan det være en god idé med et kroophold eller et wellnessophold. Det er nemlig noget som de fleste desværre sparer væk, selvom de trænger til det. Hvis det er en mandlig fødselar vil oplevelser som ølsmagning eller golftræning uden tvivl også gå rent ind som 60 års fødselsdagsgave. Hvis det derimod er en kvindelig fødselar, vil det være en god idé at forkæle hende med en massage eller en tur til frisøren. Du kan også investere i et gavekort, så fødselaren helt selv kan vælge sin 60 års fødselsdagsgave.