30 års fødselsdag

Find den perfekte 30 års fødselsdagsgave

En 30 års fødselsdag er for mange en meget speciel fødselsdag. Nogle er for længst færdig med studierne, har haft deres første job og er færdig med deres “hvad-skal-jeg-med-mit-liv”-krise. De har måske ligefrem købt hus, skal til at stifte familie og er klar til en ny fase i deres liv. Her vil en oplevelsesgave til hele familien, om det indebærer kæreste eller børn, være oplagt til en god 30 års fødselsdagsgave. Andre er slet ikke klar til det seriøse og der kan du tænke i lidt mere ekstreme oplevelser til en 30 års fødselsdagsgave.

At blive 30 år skal fejres. Nogle har stadig tradition for at give peber, hvis man ikke er gift, mens andre i stedet vil fokusere på at finde den perfekte gave til fødselaren. Runde fødselsdage skal generelt fejres en smule mere end de almindelige fødselsdage. Derfor kan det være nervepirrende at skulle finde den perfekte gave. Heldigvis har vi masser af oplevelser at vælge imellem, om det er din kæreste, veninde eller en helt tredje du skal finde en 30 års fødselsdagsgave til.

64 Vare(r)

Hvad giver man i 30 års fødselsdagsgave?

Ved runde fødselsdage bør du finde en helt særlig gave der også gerne må personligt. Derfor vil en oplevelse være den perfekt 30 års fødselsdagsgave. Tag et par minutter til at brainstorme oplevelser, du tænker den 30-årige fødselar vil kunne lide. Har du svært ved at finde på nogle, kan du heldigvis finde inspiration hos os.

Hvilken gave du skal vælge, afhænger selvfølgelig af, hvem du skal til 30 års fødselsdag ved. Er det den unge familiefar, kan du tænke på oplevelser for hele familien i 30 års fødselsdagsgave. Det kan eksempelvis være en tur i cirkus eller et romantisk ophold for to, så ham og hans kone kan komme et smut væk for sammen. Det kan også være en smagsoplevelse, som eksempelvis ølsmagning eller en golftur med vennerne. En action-spækket oplevelse går man også sjældent galt i byen med til en 30 års fødselsdagsgave.

Er det den unge mor eller karrierekvinden, som har brug for en pause, skal du uden tvivl kigge på oplevelser som massage, ansigtsbehandlinger eller manicures, når du skal vælge 30 års fødselsdagsgave til hende. Du kan også give hende det perfekte afbræk i en travl hverdag med et café- eller restaurantbesøg for 2. På den måde tvinger du hende til at tage lidt fri fra arbejde eller familien - for et oplevelsesgavekort skal jo ikke gå til spilde.

En 30 års fødselsdagsgave skal være en oplevelse som fødselaren vil huske dig for. Noget som repræsenterer jeres forhold eller viser, hvor godt I du kender vedkommende. Skulle du være helt tom for idéer, kan du altid købe et gavekort, hvor fødselaren selv kan vælge præcis den oplevelse som han eller hun har brug for! Få inspiration til 30 års fødselsdagsgaver i vores udvalg af oplevelser nedenfor.