Fars dag gave

Ideer til fars dags gave

Fædre er ofte nogle af de sværeste at finde gaver til. Derfor har vi samlet alle de oplevelser vi mener udgør en god fars dags gave.

Den perfekte fars dags gave er helt sikkert at komme ud og opleve noget. Det kan også være, at du kan opfylde en stor drøm, han har gået med i mange år. Uanset hvad, er vi sikre på, at vi har noget, der passer til din far, og vil udgøre en genial fars dags gave.

En personlig gave til fars dag

Er du på udkig efter en personlig gave til fars dag, så kunne det være noget forkælelse.

Det kunne være han skulle ud og blive barberet med stil. Har han en stor passion for noget bestemt, kan det også udgøre en god fars dags gave. Er han helt vild med kaffe, så kunne det være noget med et kaffekursus, eller et baristakursus. Er han mere til øl, vin eller whisky, så kunne det være han skulle til ølsmagning, besøge et whiskydestilleri, have et kursus i ølbrygning eller til vinsmagning.

 

Hvis din far er mere en sportsmand, har vi også en række oplevelser med det element. Uanset, hvad det er din far brænder for, har vi sikkert noget, der vil gøre ham glad.

83 Vare(r)

Fars dag – 5. juni

Fars dag er en dag, hvor vi ærer fædre og fejrer faderskab, faderlige bånd og faders indflydelse i samfundet. Fars dag er den 5. juni, og fars dag blev introduceret fra USA i 1935. De danske fædre bliver fejret årligt på fars dag den 5. juni. Denne dag kommer oprindeligt fra amerikanske tradition og blev introduceret i 1935. I dag er det en meget populær dag i Danmark. Fars dag blev skabt af Sonora Smart Dodd, som ønskede at ære sin far William Jackson Smart, der var veteran fra borgerkrigen. I Skandinavien blev fejring af Fars dag vedtaget i 1930'erne. Den oprindelige amerikanske fejring den 5. juni blev brugt i starten, men de nordiske lande besluttede at ændre datoen til den anden søndag i november. Dette forudså et halvår mellem mors dag og fars dag. Alle skandinaviske lande vedtog den nye dato, men det eneste land, der ikke ændrede dagen var Danmark. Regeringen glemte at informere pressen og offentligheden om, at fejringsdage var blevet ændret, derfor forblev fars dag den 5. juni.