• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Fars dag gave

Overrask din far d. 5. juni med en gave der huskes!

Den 5. juni er det Fars dag. Over hele landet fejres fædre med gaver og ved at blive forkælet. Ofte består en gave denne dag af et nyt slips, nyt udstyr til grillen eller noget andet kedeligt og traditionelt. Ønsker du at gøre noget specielt for din far i år og give ham en helt særlig gave som han vil værdsætte og huske mange år ud i fremtiden? Så bør du give et oplevelsesgavekort i fars dags gave.

Hos GO DREAM finder du mere end 300 forskellige oplevelser, så du er sikker på at finde en gave, der passer perfekt til netop din far.

Populære oplevelser til fars dags gaver

Ligegyldigt om din far er til fart og spænding eller hygge og afslapning, så kan du finde en oplevelse der vil skabe glæde. Blandt de mest populære gavekategorier til Fars dag er:

Kør sportsvogn

Mad og gastronomi

Kro- og hotelophold

Tivoli gavekort

Golf gavekort

Fodboldrejser

Nedenfor kan du se en række af de mest populære gaver til fars dag.

 

79 vare(r)

pr. side

79 vare(r)

pr. side

Fars dags gaver skal være en overraskelse til din far, som han ikke har forventet. Herover finder du helt sikkert en ide til en perfekt Fars dags gave, som han aldrig ville skrive på sin ønskeseddel, men som han vil kunne glædes over sammen med hele familien. Et gavekort til Fars dag kan altid byttes til en anden oplevelse indenfor de 2 år, som oplevelsesgavekortet er gyldigt.

Om Fars dag

Traditionen for at fejre fædre en dag om året findes i en række lande verden over. Fars dag afholdes dog ikke samme dag i alle lande. I Danmark fejrer vi vores fædre d. 5. juni, mens de hos vores nordiske naboer afholder dagen anden søndag i november. Farsdag stammer oprindeligt fra USA, hvor Fars dag er den 3. søndag i juni. Denne dag er amerikanske fædre blevet fejret siden 1966, hvor dagen blev udråbt til officiel Fars dag af præsident Lyndon B. Johnson. Fælles for alle landene er, at man bruger dagen til at ære og forkæle sin far og give ham gaver. Samme tradition findes ligeledes for mødre rundt om i verden, når de fejres på Mors dag.

Personlig informationLuk