Bryllupsgaver

Ideer til en personlig bryllupsgave

Et bryllup er den største dag i livet for de fleste. Derfor skal en bryllupsgave også være noget ganske særligt, som ikke kun skaber glæde på den, men en gave der skaber minder langt ind i fremtiden. Bryllupsgaver er ofte de samme lidt kedelige brugsgenstande som vaser eller soveskåle. Men det er ikke altid let at komme på idéer til gaver som skiller sig ud og som vil glæde brudeparret.

Glem den traditionelle ønskeliste og giv i stedet brudeparret en oplevelse i bryllupsgave. Find i stedet nye, spændende og romantiske idéer til bryllupsgaver her. Skal det lykkelige par ud og flyve i luftballon, forkæles med et gavekort til velvære eller måske have en romantisk rejse eller hotelophold. Vi har oplevelsesgaver til det hele og mange af oplevelserne fra GO DREAM er oplevelser for to.


Bryllupsgave idéer til oplevelser

Vi har samlet vores bud på romantiske og mindeværdige bryllupsgaver, som kan give brudeparret en oplevelse de husker. Giv et gavekort til en oplevelse, som de aldrig vil glemme. Oplevelsesgavekort fra GO DREAM fås i alle prisklasser og der findes oplevelser for enhver smag. En bryllupsgave herfra kan være alt fra wellness- eller gourmetoplevelser til en tur i Ferrari eller faldskærmsudspring. Kun fantasien sætter grænsen.

54 Vare(r)

Hvordan gøres gaven til et bryllup personlig?

Er du inviteret til bryllup er gaven den perfekte måde at vise, hvor meget du holder af brudeparret. En bryllupsgave bør derfor være noget personligt, som viser at du har gjort dig tanker om, hvad der passer til præcis dette par. Traditionelle bryllupsgaver er ofte praktiske ting som sølvtøj, vaser eller andre brugsgenstande. Men nu om dage har folk efterhånden alt, hvad de har brug for i hjemmet. Derfor vil en perfekt gave til brylluppet være en uforglemmelig oplevelse. Lige meget hvilke typer brudeparret er, så er der en oplevelse, som de vil kunne bruge og sætte pris på. Vil du overraske dem med en romantisk oplevelse, så vil en tur i luftballon eller et lækkert wellness ophold være oplagt. Der er masser af gavekort til rejser og ophold i både Danmark og udlandet.

Skal det hellere være en anderledes oplevelse med masser af spænding og action, så kig på en af de mange adrenalinoplevelser fra GO DREAM. Skal de ud og køre i sportsvogn, hoppe i fald skærm eller noget helt tredje? Det er nærmest kun fantasien der sætter grænser.


Hvor meget giver man for i bryllupsgave?

Et af de store og tilbagevendende spørgsmål ved bryllupper er, hvor meget giver man for? Hvad skal en bryllupsgave koste, hvis det er til et familiemedlem og hvad giver man for, hvis det er til et mere perifert bekendtskab? Ofte er det en god ide at have nogle aftaler indenfor familien, så der er enighed om hvad der er rimeligt at give for til et bryllup. Oftest er det, ikke underligt, forældrene til brudeparret der giver gaver for det største beløb, mens søskende og bedsteforældre giver for et mindre beløb.

Men er det til en ven eller bekendt, kan det være sværere at komme frem til et beløb. Der må man tænke på, hvad man har givet for tidligere i forbindelse med fødselsdage eller lignende.


Få idéer til den perfekte oplevelse til brudeparret

Med mere end 300 oplevelsesgavekort finder du helt sikkert den perfekte bryllupsgave hos GO DREAM. Du finder alt fra gastronomioplevelser over gavekort til en forlænget weekend til det vildeste adrenalinoplevelser. Nogle af de mest populære oplevelser for par er gavekort til massage og spa, weekendophold og gourmetoplevelser.

Oplevelser fra GO DREAM findes i alle priser, så lige meget om du skal til bryllup hos din bror, gode veninde eller en kollega, så findes der et oplevelsesgavekort der passer som den perfekte bryllupsgave.