Nørre Vissing Kro

Skanderborg

Mellem Silkeborg, Århus og Skanderborg ligger den hyggelige Nørre Vissing Kro i noget af Danmarks smukkeste natur. Den over 200 år gamle kro gemmer på mange spændende historier og summer af atmosfære. Nørre Vissing Kro ligger i naturrige omgivelser, der straks inspirerer til lange gåture gennem skovene, til små søer med muligheder for både fiskeri og badning. Værelserne er nydeligt indrettede og de luksuriøse værelser, som kan tilgås ved opgradering, er alle indrettede i forskellige temaer.
Foruden den smukke natur og hyggelige kro er selve restauranten også et besøg værd. Maden er en gastronomisk oplevelse, der nøje bliver kreeret af køkkenchefen med inspiration fra forskellige kulturer. Restauranten på Nørre Vissing Kro leverer smagsopleveler i absolut topklasse i Danmark og tilbyder blandt andet en udsøgt sansemenu, lavet af årstidens friske råvarer.  
Et ophold på Nørre Vissing Kro byder foruden lækker mad, på flere spændende seværdigheder inden for køreafstand. Blandt andet kan man bestige Himmelbjerget og nyde udsigten fra Himmelbjergtårnet over den smukke natur med de mange søer. Området byder på mange vandreruter eller en hyggelig sejltur på søerne. Indenfor 50 kilometers afstand ligger der desuden 5 golfbaner. Er man mere til byliv end naturoplevelser, kan man besøge de hyggelige byer Silkeborg og Skanderborg eller tage til Århus og besøge byens museer eller shoppe.

Charmerende ophold

Læs mere

Kro- og hotelophold med vin for 2

Læs mere

Kro- og hotelophold med middag

Læs mere