Nørrebro Bryghus

København N

Nørrebro Bryghus åbnede dørene i 2003 og var fra starten et fyrtårn i den danske ølkultur, som voksede sammen med bryghuset. Nørrebro Bryghus har været med til at flytte danskernes holdning og grænser til øl. Mange gæster har besøgt huset og har gennem årene oplevet fremragende øl og store smagsoplevelser.


De helt unikke og eksperimenterende øl kan kun smages på restauranten eller i baren i Ryesgade på Nørrebro, hvorimod de mere klassiske øltyper produceres både til restauranten og til flaske.

Mad og øl kombineres, så det giver en helhedsoplevelse for gæsten. Øl og årstider er omdrejningspunktet for køkkenet med inspiration fra det nordiske køkken. Menuen tilpasses de mange smagsoplevelser i øl, malt, humle og krydderier. Køkkenet benytter de nordiske råvarer, som passer perfekt til øl. 


Et årti og 250 forskellige øl senere er Nørrebro Bryghus solidt placeret, som et omdrejningspunkt i den danske ølkultur. Med friske ideer, kærlighed til øl og hårdt arbejde har bryggerne brygget alt fra sorte til lyserøde, bomstærke til spæde, sommerfriske til vintervarmende typer af øl.

Ølsmagning for 2

Læs mere

Nørrebro Bryghus Ølsmagning

Læs mere

Nørrebro Bryghus Ølyoga

Læs mere