’Walking tour’ i New York
Guidet tur i New Yorks gader
’Walking tour’ i New York

Skal du rejse til New York, og søger du at forsøde oplevelsen?

Så giver denne oplevelse mulighed for deltagelse i enten offentlige eller private ture hvor du bliver guidet rundt af en lokal dansk-talende, autoriseret NYC tour guide.

Få ’det ægte New York’ helt ind under huden med denne gåtur i forskellige spændende nabolag, man som turist ikke ville opleve på egen hånd.

Turene inkluderer både Brooklyn, Manhattan og Queens, hvor du får inblik i "The real New York"- igennem tre "neighborhoods", som hver især er helt unik i forhold til kultur, arkitektur og mad.

Du har mulighed for at vælge en tur med generelle sightseeing af alle de populære attraktioner i New York hvor den dansktalende guide engageret fortæller om bydelens historie og viser jer sjove butikker og spisesteder, eller komme på tur i områder i det "ægte New York", som så få turister får mulighed for at opleve.

En sådan guidet tur er en fantastisk måde at lære en del af New York at kende, som man normalt ellers ikke ville komme i nærkontakt med – glæd dig til en fantastisk guidet rundvisning og masser af indsigt i en – for de fleste – ukendt del af New York…og så endda på dansk.

Rundvisningen varer fra 2 timer op til 4 timer alt efter tilvalg
En gåtur med en uddannet og New York City-licenseret guide, som taler dansk
Alle, som ønsker at opleve ’det ægte’ New York
Book i god tid. Flere kan booke sig på samme tur (op til 8 personer). Ønskes en privat tur for dig og dine nærmeste skal dette tilkøbes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 2713

149,00
Midlertidig udgået produkt