Natur, ro og cykelture for 2

Om Natur, ro og cykelture for 2

Tag en tur ud på landet, hvor alt ånder fred og ro. Oplev Møns smukke natur på cykel og overnat i dejligt dobbeltværelse på en lille perle af en slægtsgård langt fra alfarvej.

Midt i en dejlig natur, tæt på Møns Klint og en lang række andre seværdigheder ligger en gammel slægtsgård, der i dag tilbyder overnatninger til alle, der har lyst til et pusterum og skønne naturoplevelser.

Her får I et dejligt dobbeltværelse enten i den nyrenoverede østfløj eller i det smukke gamle stuehus. Det er adgang til te-køkken og opholdsstue. Cykelkort over området udleveres til låns ved ankomst.

Når I ankommer, står to cykler klar, og I får udleveret et kort med gode cykelruter og seværdigheder på Møn.
Tag for eksempel en tur til stranden kun 2,5 km væk, en tur ind til Klintholm Havn, til Møns Klint, til Nyore - en ø hvor tiden er gået i stå - eller tag på opdagelse i den flotte natur. I kan også vælge at cykle til Liselund, hvor I finder Danmarks mest romantiske park, der også er inspirationssted for nogle af de største danske digtere gennem tiderne.

Hver morgen får I udleveret en picnic-kurv med morgenmad, som I f.eks. kan vælge at spise på en af terrasserne eller i den smukke gamle have, der omgiver gården. I kan også vælge at tage kurven med på cyklen og selv finde den perfekte plet at spise på. Måske i skoven, på en eng, ved stranden eller i en grøftekant, I lige kommer forbi?

Herligt gavekort til fødselsdagsgave, bryllupsgave eller sølvbryllupsgave for alle, der fortjener skøn fred, ro og gode, hyggelige stunder med hinanden.

Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

I alt 1 fantastisk partner

Tiendegaarden

Borre

godt at vide

Varighed:
1 overnatning. Ankomst fra kl 14. Afrejse kl 10. 2 overnatninger. Ankomst fra kl 14. Afrejse kl 10.
Inklusive:
1 eller 2 overnatninger for 2 personer i et dejligt dobbeltværelse enten i den nyrenoverede østfløj eller i det smukke gamle stuehus. Det er adgang til te-køkken og opholdsstue.Morgenmad kan afhentes mellem kl. 8 og 9.30 - gælder begge morgener ved to overnatningerUdlån af 2 voksencykler samt kort med gode cykelruterLinned/håndklæder og rengøring er med i prisen, I skal blot følge "tjek-ud" proceduren
Gyldig for:
Par, kærester eller gode venner, der trænger til et pusterum i dejlig natur og smukke omgivelserStedet er handicapvenligt
Vigtig info:
Morgenmad er inkluderet i prisen, men dagens øvrige måltider er ikke inkluderet.

Tidligere anmeldelser

Marianne H.
Omgivelserne var fantastiske! Vi blev opgraderet fra dobbeltværelse til lejlighed. Rent og hyggeligt. Morgenmaden ok, ikke prangende. Cykelturen var hyggelig, men der var ikke nogen decideret anbefalet rute fra Tiendegaarden og der var kun en herrecykel man kunne låne. Men i alt en dejlig oplevelse.

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
999,-
kr.149
Natur, ro og cykelture for 2
999,-