Natmandstur- vandretur i København
Kom tættere på fortiden..

Gå i natmændenes fodspor rundt i Københavns gader og opdag en side af danmarkshistorien, som i mange år har være glemt.

På denne guidede tur med Ghosttour i Københavns gader, vil du opleve historien om den ultimative underklasse i 1700-tallets København.

Natmændenes historie er en fortælling om en befolkningsgruppes udstødelse, deres trang til hævn, magtesløshed, afmagt og stolthed. Natmændene udgjorde i 300 år den absolutte bund af det danske samfund. De var født til at udføre arbejde som ingen respektable borgere eller fattigfolk ville røre ved – fx at partere henrettede forbrydere.

Denne befolkningsgruppe og deres familier udviklede sig til et parallelsamfund, som levede efter sine egne regler og udviklede sit eget sprog.

På denne tidsrejse kommer du helt tæt på natmændenes makabre daglige opgaver og indædte magtkamp med de øvrige indbyggere.

Natmændenes sang har ikke lydt i Københavns gader i flere hundrede år, men det gør den nu…

I alt 1 fantastisk partner

Ghosttour.dk

Valby
Oplevelsen varer i ca. 1,15 tim.
- Denne oplevelse inkluderer en billet til natmandstur i København for 1 person- Guidet tur i Københavns gader- Afrunding med mulighed for snak og spørgsmål
Gavekortet er gyldigt for 1 person
Gavekortet er gyldigt for 1 personOplevelsen foregår på gåben i Københavns gader og derfor skal du være i stand til at gå rundt under hele oplevelsen.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 3007

149,00
Natmandstur- vandretur i København
120,-
kr.149
120,-