Nærkontakt med havoddere
Kom tæt på de nuttede havoddere på Den Blå Planet

Der er intet så uforglemmeligt som nærkontakt med havets forunderlige dyr. Nærkontakt med havoddere er din mulighed for at møde de nuttede havoddere Mojoe og Agnes bag akvarieruden. Du kommer med ind i deres anlæg, hvor du får lejlighed til at fodre og aktivere de to spilopmagere – og fordybe dig i deres verden som aldrig før.

Du vil blive ledsaget af en dyrepasser og en fortæller, der informerer om dyrene, deres historie og deres levevis. De vil også guide dig i, hvordan du fodrer Mojoe og Agnes. Og så er de selvfølgelig klar til at besvare alle dine spørgsmål om de to legesyge havoddere.

45 minutter.
Gennemgang med information om havodderne, deres levevis og kropsfunktioner samt om, hvordan du interagerer med dyrene.* Bemærk at entrebillet skal tilkøbes hvis ikke man har årskort til Den Blå Planet
Gavekortet gælder for 1 person.Max 5 personer per hold.Børn skal være fyldt 5 år for at deltage, og børn under 10 år skal ledsages af en voksen.
Børn skal være fyldt 5 år for at deltage, og børn under 10 år skal ledsages af en voksen.* Bemærk at entrebillet skal tilkøbes hvis ikke man har årskort til Den Blå Planet

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 2997

149,00
Midlertidig udgået produkt