Nærkontakt med hajer og rokker
Kom helt tæt på de glubske hajer og rokker på Den Blå Planet
Nærkontakt med hajer og rokker

Der er intet så uforglemmeligt som nærkontakt med havets forunderlige dyr.

Nærkontakt med hajer er din mulighed for at møde de fascinerende dyr bag akvarieruden, hvor du kan fodre og aktivere dem – og fordybe dig i deres verden som aldrig før.

Du vil hele vejen være ledsaget af en dyrepasser, når du kommer bag kulisserne til vores største akvarie, Oceanet, som huser både hammerhajer og rokker.

Først til briefing om dyrenes historie, levevis og kropsfunktioner, og siden ved bassinkanten, en håndsbredde fra dyrene selv. De guider dig i, hvordan du fodrer hajerne, og er klar til at besvare alle dine spørgsmål.

Kom helt tæt på dyrene i havets dyb!

Dette er et enestående gavekort til bror, søster, kæresten eller til dig, der altid har drømt om at komme helt tæt på hajer og andre eksotiske dyr.

45 minutter.
Besøg ved Oceanet.Fodring af hajerne.Gennemgang med information om hajerne, deres levevis og kropsfunktioner samt om, hvordan du interagerer med dyrene.* Bemærk at entrebillet skal tilkøbes hvis ikke man har årskort til Den Blå Planet
Maksimum 5 personer.Børn skal være fyldt 8 år for at deltage, og børn under 10 år skal ledsages af en voksen.
Gavekortet gælder for 1 person. Børn skal være fyldt 8 år for at deltage, og børn under 10 år skal ledsages af en voksen. Venligst kontakte Den Blå Planet for information om ledige datoer. * Bemærk at entrebillet skal tilkøbes hvis ikke man har årskort til Den Blå Planet

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 3000

149,00
Midlertidig udgået produkt