Nærkontakt med hajer på Den Blå Planet

Kom helt tæt på de glubske hajer

Nærkontakt med hajer på Den Blå Planet

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Total: 350,-
kr.149
Nærkontakt med hajer på Den Blå Planet
Total: 350,- Total:
Anmeldelser

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Nærkontakt med hajer på Den Blå Planet

Der er intet så uforglemmeligt som nærkontakt med havets forunderlige dyr.

Nærkontakt med hajer er din mulighed for at møde de fascinerende dyr bag akvarieruden, hvor du kan fodre og aktivere dem – og fordybe dig i deres verden som aldrig før.

Både en dyrepasser og en fortæller vil ledsage dig, når du kommer bag kulisserne til vores største akvarie, Oceanet, som huser både hammerhajer og rokker.

Først til briefing om dyrenes historie, levevis og kropsfunktioner, og siden ved bassinkanten, en håndsbredde fra dyrene selv. De guider dig i, hvordan du fodrer hajerne, og er klar til at besvare alle dine spørgsmål.

Kom helt tæt på dyrene i havets dyb!

Dette er et enestående gavekort til bror, søster, kæresten eller til dig, der altid har drømt om at komme helt tæt på hajer og andre eksotiske dyr.

Den Blå Planet logo

45 minutter.
Besøg ved Oceanet. Fodring af hajerne. Gennemgang med information om hajerne, deres levevis og kropsfunktioner samt om, hvordan du interagerer med dyrene. * Bemærk at entrebillet skal tilkøbes hvis ikke man har årskort til Den Blå Planet
Maksimum 5 personer. Børn skal være fyldt 8 år for at deltage, og børn under 10 år skal ledsages af en voksen.
Gavekortet gælder for 1 person. Børn skal være fyldt 8 år for at deltage, og børn under 10 år skal ledsages af en voksen. Venligst kontakte Den Blå Planet for information om ledige datoer. * Bemærk at entrebillet skal tilkøbes hvis ikke man har årskort til Den Blå Planet

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkelte look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes