• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Mountainbike weekend

Mountainbike weekend

Lagerstatus: På lager

1.495,-
Total: 1.495,-
kr.1.495
Mountainbike weekend
Total: 1.495,- Pris
Anmeldelse

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Mountainbike weekend

Harzen er kendt for sine fantastiske, smukke cykelruter, der er egnede til både landevejscykling, motorcykler og MTB-kørere.

Du bor på Hotel Njord, som er idyllisk placeret lige ved søen ’Kranicher Teich’ i Hahnenklee. Det 4-stjernede hotel - totalt nyistandsat og indrettet i hyggelig og moderne stil – er nabo til bjerget Bocksberg, hvor du finder Bikepark Hahnenklee, som er kendt for at have en af de bedste down-hill ruter i området. For kendere er der masser af udfordrende områder og ruter i den store Nationalpark.

Liften transporterer dig hver dag op til Bocksbergs top. Herfra kan du vælge forskellige nedkørsler og sværhedsgrader. Strækningerne i bikeparken er anlagt, så de kan køres af både begyndere og eksperter. På teknisk svære strækninger er der mulighed for at tage lettere omveje.

Hotel Njord er indrettet med MTB faciliteter som: aflåst garage, vaskestation til cykler og mindre værksted til småreparationer.

Efter en aktiv dag i bjergene, byder hotellet på afslapning i wellness-området, kulinariske oplevelser i restauranten, hygge i biblioteket med udsigt over søen eller måske en drink i vodkabaren?

Hotel Njord byder velkommen med et smil – også med mudret MTB-udstyr!

2 døgn
2 overnatninger i dobbeltværelse Kaffe og kage ved ankomst Middag på ankomstaften Morgenmadsbuffet Kropsmassage Adgang til wellnessområde En drink i Vodka baren efter middagen Opbevaring af MTB’s Rengøringsstation Madpakke og vand til cykelturen
Prisen er per person i delt dobbeltværelse
MTB cykler kan lånes på hotellet, men du kan også medbringe din egen og få den sikkert opbevaret Tillæg for enkeltværelse kr. 225,- Booking af guide kan anbefales og hotellet hjælper glædeligt med dette
Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Vi pakker pænt ind

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

E-Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Emballage

GAVEÆSKE

Er du mere til det enkelte look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Del din oplevelse

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Personlig informationLuk