Montra Hotel Sabro Kro

Sabro

Hotel Sabro Kro er et moderne hotel med en lang historie som kongelig privilegeret kro. Kroen ligger smukt i området hvor hovedvejen mellem Århus og Viborg og landevejen mellem Skanderborg og Randers mødes. Århus er derfor lige inden for rækkevidde, og byder på en masse oplevelser og seværdigheder.
Historien for Sabro Kro strækker sig tilbage til 1855 og har gennem tiden gennemgået flere moderniseringer, senest i 2008. Her blev kroen udvidet med nye fløje der rummer værelser, møderum og fine selskabslokaler. Alle værelserne på hotellet er indrettet med sofa eller lænestol, skrivebord, minibar, fransk altan og badeværelse med badekar og stor separat bruseniche. Hotel Sabro Kro er derfor en et moderne internationalt hotel, der både tiltrækker feriegæster der søger afslapning i hyggelige omgivelser og forretningsrejsende til møder og konferencer i velegnede og professionelle lokaler. 

Restauranten på kroen tilbyder mad af høj kvalitet med rødder i den danske madtradition. Køkkenet anvender friske og så vidt muligt lokale råvarer, både hvad angår kød og grøntsager.

Charmerende ophold

Læs mere

Kro- og hotelophold med vin for 2

Læs mere

Kro- og hotelophold med middag

Læs mere