• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Model fotosession i det fri

Model fotosession i det fri

Lagerstatus: På lager

2.995,-
Total: 2.995,-
kr.2.995
Model fotosession i det fri
Total: 2.995,- Pris
Anmeldelse

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Model fotosession i det fri

Drømmer du om at udleve dine vildeste modeldrømme med at posere foran kameraet og opleve livet som model? Så kan du nu få afprøvet et rigtigt photoshoot on location med en både erfaren og professionel fotograf. 

Photoshootet foregår udenfor på en interessant location. Det kan for eksempel være i en park eller i et råt, urbant område. Ved at bruge omgivelserne på denne måde kan der skabes spændende kontraster mellem hovedmotivet, nemlig dig selv, og baggrunden.

Udendørs fotooptagelser giver ofte et langt mere dynamisk, levende og professionelt udtryk. Fotografen vil også bruge lys og farver til at skabe den rette kontrast og dybde i dine modelbilleder.

Din session starter med en god snak med fotografen, hvor du kan fortælle lidt om dig selv og dine ønsker, og hvor du får vejledning til, hvordan netop du bedst bruger din mimik, din positur og dine udtryk, når du skal fotograferes. 

Undervejs får du vejledning i hvordan du fremhæver dine bedste sider, hvordan du selv kan bruge lyset og omgivelserne, og hvornår dine udtryk og billeder er stærkest. 

Efter din fotosession får du tilsendt en DVD med alle dine modelfotos - lige til at printe, vise frem, nyde, overraske eller prale med. Alle billeder leveres i høj opløsning. 

En perfekt oplevelse til dig, der gerne vil prøve kræfter med modeljobbet - eller bare gerne vil have taget nogle helt unikke og fantastiske billeder. 

2 - 2 ½ timer
Alle billeder leveres digitalt i højeste opløsning på DVD Du kan også købe print af dine billeder - pris og format aftales nærmere med fotografen
1 person Kvinder og mændFra 12 år
Alle modeller skal udfylde og underskrive en Model-release-kontrakt - enten på forhånd eller på dagen - der giver fotografen ophavsret og dermed lov til at bruge billederne. Forældre eller værge skal underskrive kontrakten for modeller, der er under 18 år.Beklædning/makeup Du skal selv sørge for tøj og makeup. Det anbefales, at du blot lægger en diskret makeup, der ikke forstyrrer udtrykket for meget.
Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Vi pakker pænt ind

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

E-Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Emballage

GAVEÆSKE

Er du mere til det enkelte look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Del din oplevelse

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

Tina
Jeg fik af min bedste-ven et gavekort til en fotosession. Jeg var vildt overrasket og jeg glædede mig super meget til at prøve at kaste mig ud i det, da jeg længe havde drømt om at prøve at stå foran et kamera og udleve mine model-drømme.

Jeg fik kontakt til fotografen og vi aftalte en dag og et tidspunkt. Fotografen hed Rune og han var super hjælpsom og venlilg. I starten var det lidt grænseoverskridende at stå bag et kamera men senere blev det helt vildt sjovt, og da prøvede man at gøre det så godt man nu kunne.

Fotografen gik meget op i ansigtetsudtryk, hvilket også gjorde at jeg kunne udfordre mig selv til at lave forskellige udtryk.
Da fotosessionen var færdig sagde vi tak for denne gang, og jeg sagde på gensyn, da jeg allerede dér ville fotografere mere og ville lave en ny aftale med fotografen.

Det var alle pengene værd! Og allerede dagen efter kom mine billeder.
Tak for en super oplevelse!!
Rune Jensen
Gav min kæreste et Model-Photosession i gave, og ifølge hende var det en rigtig god oplevelse...

fotografen bad os om at møde op på Christiansborg slotplads, han havde i forvejen fortalt at hun ikke skulle tage for meget sminke på, og at hun selv måtte bestemme hvor meget tøj hun ville skifte undervejs.
selve foto shot tog lidt over 2 timer, det var ikke kæmpe model agtigt, men han gik rigtigt meget op i ansigtet og forskellige ansigts udtryk, han var meget prof.
efter en uge modtog min Kæreste ca.70 billeder som han havde udvalgt som de bedste, og de var super gode.
det var mange der sagens kunne bruges i en portfolio mappe. og samtidig havde det været en rigtig god oplevelse.
mvh. Rune

Personlig informationLuk