Model fotosession i det fri
Photoshoot on location

Drømmer du om at udleve dine vildeste modeldrømme med at posere foran kameraet og opleve livet som model? Så kan du nu få afprøvet et rigtigt photoshoot on location med en både erfaren og professionel fotograf.

 

Photoshootet foregår udenfor på en interessant location. Det kan for eksempel være i en park eller i et råt, urbant område. Ved at bruge omgivelserne kan der skabes spændende kontraster mellem hovedmotivet, nemlig dig selv, og baggrunden.

Udendørs fotooptagelser giver ofte et langt mere dynamisk, levende og professionelt udtryk. Fotografen vil også bruge lys og farver til at skabe den rette kontrast og dybde i dine modelbilleder.

Din session starter med en god snak med fotografen, hvor du kan fortælle lidt om dig selv og dine ønsker, og hvor du får vejledning til, hvordan netop du bedst bruger din mimik, din positur og dine udtryk, når du skal fotograferes. 

Undervejs får du vejledning i hvordan du fremhæver dine bedste sider, hvordan du selv kan bruge lyset og omgivelserne, og hvornår dine udtryk og billeder er stærkest. 

Efter din fotosession får du tilsendt en DVD med alle dine modelfotos - lige til at printe, vise frem, nyde, overraske eller prale med. Alle billeder leveres i høj opløsning. 

En perfekt oplevelse til dig, der gerne vil prøve kræfter med modeljobbet - eller bare gerne vil have taget nogle helt unikke og fantastiske billeder. 

I alt 1 fantastisk partner

Fotograf Rune Johansen

København V
2 - 2 ½ timer
Alle billeder leveres digitalt i højeste opløsning på DVD Du kan også købe print af dine billeder - pris og format aftales nærmere med fotografen
1 person Kvinder og mænd Fra 12 år
Alle modeller skal udfylde og underskrive en Model-release-kontrakt - enten på forhånd eller på dagen - der giver fotografen ophavsret og dermed lov til at bruge billederne. Forældre eller værge skal underskrive kontrakten for modeller, der er under 18 år. Beklædning/makeup Du skal selv sørge for tøj og makeup. Det anbefales, at du blot lægger en diskret makeup, der ikke forstyrrer udtrykket for meget.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 1672

149,00
Midlertidig udgået produkt