Model for en dag

Kunne du godt tænke dig at være model for en dag? Vil du prøve en unik oplevelse, hvor du er i centrum, og er med til at forme det endelige resultat i samarbejde med stylist og fotograf? Er du nysgerrig omkring hvordan man forbereder sig til casting?

Hvis du er en fyr eller pige mellem 10-80 år kan du her få lavet din egen modeltest. Du vil lære hvordan en model arbejder, og høre mere om, hvordan man kan blive opdaget.

Modeltesten foregår hos Casablanca Models, som har 18 års erfaring med modelcasting, headhunting af modeller og i at lave modeltests. De vil fortælle om hvilke modeller de repræsenterer, og hvilke krav de stiller til deres modeller.

Før dit photoshoot vil du blive stylet af det professionelle team af makeupartister og stylister, og du vil få rådgivning og tips til styling omkring hår og makeup.

Selve photoshootet foregår indendørs. En koreograf vil undervise i posering foran kameraet og simpel fototeknik, så du opnår det bedste resultat. Du vil få al den vejledning, som du har brug for i løbet af din fotografering.

De 8 de bedste billeder bliver billedbehandlet, så de får et professionelt og lækkert udtryk.

Få en helt speciel oplevelse i en ellers lukket verden, og et minde som holder hele livet.

I alt 1 fantastisk partner

Casablanca Models

Ebeltoft
Ca. 2-2,5 time
Nærmere information fås på www.godream.dk/booking
1 person - Piger og drenge i alderen 10-80 år
Det er meget vigtigt, at du læser mere information på www.oplevelsesgaver.dk/bookingDer står, hvordan du skal forholde dig i forhold til tøj og hvad du skal medbringe

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 2094

149,00
Model for en dag
1.950,-
kr.149
1.950,-