Mød Giraffen
Kom tæt på verdens højest dyr
Mød Giraffen

Kom helt tæt på nogle af de mest fascinerende dyr i København ZOO. Med gavekortet Mød Giraffen får du lov at komme helt ind i girafstalden, hvor du kommer til at lære meget mere om disse store spændende dyr. Lær for eksempel hvordan du kender forskel på giraffer ved hjælp af deres pletter og hør af masse andre sjove og lærerige historier om dem.

Du får desuden lov til at håndfodre dyrene, hvor du vil opleve deres lange tunger. Og er du rigtig heldig, kommer zebraerne også en tur forbi og hilser på.

Gør din næste tur i ZOO til en endnu større oplevelse med gavekortet Mød Giraffen.

I alt 1 fantastisk partner

København Zoo

Frederiksberg
45 minutter
Inkluderer entré til ZOO. Guidet tur i girafanlægget og fodring
1 person
Gavekortet skal bruges som betaling for oplevelsen her: https://www.zoo.dk/billetter/Gavekortets gyldighed er 2 år, og det vil kunne ombyttes på godream.dk i 2 år fra købsdato

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 3643

149,00
Mød Giraffen
325,-
kr.149
325,-