Helikoptertur
En flyvetur over det danske land

At flyve helikopter er en helt speciel fornemmelse. Lyden af propellen blandet med den betagende panoramaudsigt giver en ganske særlig ro i sjælen.

 

Bliv løftet op og se det hele ovenfra på en smuk 10-12 minutters helikoptertur over Danmark. Nyd synet af det smukke landskab med marker, veje og byer under dig og mød himlen helt tæt på – med denne helikoptertur vil du have mulighed for at opleve verden i et nyt perspektiv.

 

En flyvetur i helikopter er en helt igennem unik måde at lade sig transportere på, hvor du efter kun en kort tur over startbanen pludselig befinder dig højt oppe i luften. Du vil blive overrasket over, hvor manøvredygtig en helikopter egentlig er, og hvor spændende og sjovt det er at flyve i den.  

 

I sandhed en opløftende oplevelse!Prøv selv eller giv et gavekort til en helikoptertur i fødselsdagsgave, i konfirmationsgave eller i julegave til din far, mor, kæresten eller mand.

I alt 24 lokationer

Flyveplads i Helsingborg

- Helsingborg (Sverige)

Flyveplads i Malmø

- Malmø (Sverige)

Flyveplads i Esbjerg

Esbjerg

Flyveplads i Greve

Greve

Flyveplads i Herning

Herning

Flyveplads i Hillerød

Hillerød

Flyveplads i Holbæk

Holbæk

Flyveplads i Kokkedal

Kokkedal

Flyveplads i Kolding

Kolding

Kløvermarken

København

Flyveplads i Køge

Køge

Flyveplads i Middelfart

Middelfart

Flyveplads i Nivå

Nivå

Flyveplads i Odense

Odense

Flyveplads i Randers

Randers

HeliCompany Roskilde

Roskilde

Roskilde Lufthavn

Roskilde

Flyveplads i Silkeborg

Silkeborg

Flyveplads i Skive

Skive

Sønderborg Lufthavn

Sønderborg

Flyveplads

Vejle

Flyveplads

Viborg

Flyveplads i Aalborg

Aalborg

Flyveplads i Aarhus

Aarhus
10-12 minutter
10-12 minutters miniflyvetur i helikopter Flyvning foregår med en Robinson 44 helikopter Helikopteren flyver med - 3 gavekortsmodtagere ad gangen - udover piloten
Oplevelsen gælder for 1 person, der søger et nyt perspektiv FYSIK: Vægt max. 95 kg Den samlede vægt på helikopteren er dog max. 240 kg ALDER: Fra 10 år
- Berusede personer vil blive afvist - Der flyves med 3 personer på hver tur. Den der sidder forrest afhænger af vægtfordelingen og sikkerheden og kan derfor først vurderes på dagen af vores repræsentant - Forbehold for vejr og teknik

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 1732

149,00
Helikoptertur
699,-
kr.149
699,-