• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Minicruise til Oslo

2 nætter med DFDS Seaways for 2 personer

Minicruise til Oslo

Lagerstatus: På lager

995,-
Valg
Total: 995,-
kr.995
Minicruise til Oslo
Total: 995,- Pris
Anmeldelse

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Minicruise til Oslo

Velkommen ombord på jeres flydende hotel med skiftende udsigt. Cruiser I med, vil I nyde afslapning og frisk havluft undervejs og være et nyt sted, når I vågner...

Få en opfriskende ferie væk fra det hele. Tag et MiniCruise med DFDS Seaways til Norge og oplev Oslo.

Forkæl kæresten og dig selv med en miniferie, hvor I kan nyde hinanden, freden og den friske havluft. Om bord er tid til afslapning og nydelse, inden I kan opleve Oslo.

I Oslo har I en dag før båden sejler igen, og I kan for eksempel bruge lejligheden til at besøge Edvard Munch-museet, få noget lækkert at spise, se Holmenkollen eller bare gå en tur i den spændende hovedstad.

Om bord på færgen kan I vælge mellem pizza-, buffet-, steak- og international restaurant, tage på vinbar, drikke en kop kaffe i caféen, besøge Bobble Zones pool, jacuzzi og sauna, shoppe toldfrit i Sea Shop eller gå på natklub – blandt mange andre muligheder. På Pearl Seaways er der derudover kasino.

 

Oplevelsen udbydes i samarbejde med DFDS Seaways A/S, CVR-nummer: 14194711. Reg. nr. 1411 i Rejsegarantifonden. 

Fra 16.30 dag 1 til 09.45 dag 3
2 nætter i kahyt med havudsigt En dag i Oslo
For 2 personer, minimum 1 voksen over 20 år. Børn under 4 år kan rejse med gratis uden egen køje. Maks. 1 barn uden køje pr. kahyt.
For 2 personer, minimum 1 voksen over 20 år. Børn under 4 år kan rejse med gratis uden egen køje. Maks. 1 barn uden køje pr. kahyt. Medbring gyldigt pas eller kørekort. Prisen afhænger af hvilken ugedag der vælges for afrejse. Dette vælges inden køb. Bemærk: Rejse i perioden 19/6 – 7/8 er kun muligt mod betaling af tillæg. Tillæg betales ved bestilling af rejsen hos DFDS. Det er muligt at tilkøbe andre kahytskategorier mod betaling af tillæg. Tillæg betales ved bestilling af rejsen. Turen kan ikke forlænges eller kombineres med tilbud, rabatter eller andre rejser og rejsekategorier. Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Vi pakker pænt ind

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Emballage

GAVEÆSKE

Er du mere til det enkelte look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv gaveæske som pynter under ethvert træ.

Del din oplevelse

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Personlig informationLuk