Minicruise til Oslo for 2
2 nætter med DFDS Seaways for 2 personer - København-Oslo t/r
Minicruise til Oslo for 2

Velkommen ombord på jeres flydende hotel med skiftende udsigt. Cruiser I med, vil I nyde afslapning og frisk havluft undervejs og være et nyt sted, når I vågner...

 

Få en opfriskende ferie væk fra det hele. Tag et MiniCruise med DFDS Seaways til Norge og besøg Oslo. Forkæl kæresten og dig selv med en miniferie, hvor I kan nyde hinanden, freden og den friske havluft. Om bord er tid til afslapning og nydelse, inden I står af i Oslo.

 

I har et par timer i Oslo inden båden sejler igen, og I kan for eksempel bruge lejligheden til at besøge Edvard Munch-museet, få noget lækkert at spise, se Holmenkollen eller bare gå en tur i den spændende hovedstad.

 

Om bord på færgen kan I vælge mellem pizza-, buffet-, steak- og international restaurant, tage på vinbar, drikke en kop kaffe i caféen, besøge Bobble Zones pool, jacuzzi og sauna, shoppe toldfrit i Sea Shop eller gå på natklub – blandt mange andre muligheder. 

 

OBS: Grundet COVID-19 er der restriktioner og implementeret nye tiltag, der skal sikre alle passagerer en tryg og god oplevelse om bord. Læs mere om alle tiltag her: https://www.dfds.com/da-dk/passagerfaerger/genopdage-frihed

 

Man kan rejse i perioden 1. januar – 19. juni og 10. august til 29. december.

 

Oplevelsen udbydes i samarbejde med DFDS Seaways A/S, CVR-nummer: 14194711. Reg. nr. 1411 i Rejsegarantifonden.

Fra 14:00 dag 1 til 09:00 dag 3
Minicruise med 2 overnatninger i 2-køjes standardkahyt med havudsigt. København-Oslo t/r
For 2 personer, minimum 1 voksen over 18 år. Børn under 4 år kan rejse med gratis uden egen køje. Maks. 1 barn uden køje pr. kahyt.
Medbring gyldigt pas eller kørekort. Man kan rejse i perioden 1. januar – 19. juni og 10. august til 29. december.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 2654

149,00
Minicruise til Oslo for 2
995,-
kr.149
995,-