MiniCruise med halvpension
Kahyt med havudsigt + morgen- og aftenbuffet

Velkommen om bord til et par dage med afslapning og forkælelse på jeres flydende hotel. Mærk den friske havluft, nyd den betagende udsigt så langt øjet rækker, og glæd jer til en rejse med plads til hygge og samvær. Med et MiniCruise på Oslobåden kan I nemlig se frem til to nætter inkl. buffet om bord, og et par timer til oplevelser i Oslo. Her kan I udforske byens mange vartegn, få lidt lækkert at spise eller blot gå en tur i den smukke norske hovedstad.

 

Tilbage på skibet kan I glæde jer til at dykke ned i frisklavede lækkerier fra den overdådige aften- og morgenbuffet på jeres hjemrejse.

 

Derudover findes der et hav af aktiviteter, som I kan nyde om bord. Blandt andet kan I besøge skibets pool- og wellness-område, shoppe toldfrit i Sea Shoppen, snuppe en kaffe i caféen, eller forkæle ganen på en af de hyggelige barer om bord – mulighederne er mange. God fornøjelse!

 

Bemærk venligst at drikkevarer ikke er inkluderet i aftenbuffeten. 

 

OBS: Grundet COVID-19 er der restriktioner og implementeret nye tiltag, der skal sikre alle passagerer en tryg og god oplevelse om bord. Læs mere om alle tiltag her: https://www.dfds.com/da-dk/passagerfaerger/genopdage-frihed

 

Man kan rejse i perioden 1. januar – 19. juni og 10. august til 29. december.

 

Oplevelsen udbydes i samarbejde med DFDS Seaways A/S, CVR-nummer: 14194711. Reg. nr. 1411 i Rejsegarantifonden.

I alt 1 fantastisk partner

DFDS A/S

København Ø
Fra 14:00 dag 1 til 09:00 dag 3
Minicruise med 2 overnatninger i 2-køjes standardkahyt med havudsigt + morgen- og aftenbuffet. København-Oslo t/r
For 2 personer, minimum 1 voksen over 18 år. Børn under 4 år kan rejse med gratis uden egen køje. Maks. 1 barn uden køje pr. kahyt.
Medbring gyldigt pas eller kørekort. Man kan rejse i perioden 1. januar – 19. juni og 10. august til 29. december.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 3658

149,00
MiniCruise med halvpension
2.598,-
kr.149
2.598,-