Mere end 2 millioner brugere

Timequest

’Escaperoom’-spil for op til 4 personer

Om Timequest

Timequest Live Escape Game er ny populær samarbejdsaktivitet for den sofistikerede teambuildingoplevelse.

I et team af op til 4 personer kommer I ind i et rum fyldt med gåder, mysterier og skjulte spor.

I har nu 60 minutter til sammen at finde skjulte ledetråde og løse mysterierne.

Olsen Banden

Yvonne, Kjeld, Børge, Benny og naturligvis Egon Olsen er alle folkeeje, og det er de færreste, der ikke har grinet med og af dem i deres jagt på det perfekte kup. Og nu er det jeres tur!

Timequests nyeste live escape room i København er nemlig baseret på gode gamle Olsen Banden. Og selv om Egon Olsen måske nok er en småforbryder, har han store ambitioner. Han fantaserer om at begå kuppet over alle kup, og så må den fiffige Benny og forsigtige Kjeld pænt hjælpe til.

Missionen er følgende: I fængslet har Egon delt celle med sagfører Madsen, der har givet ham vigtig information om fondsbørs-vekselerer Hallandsen. I skal nu udføre Egons geniale kup!

Timequest har to identiske Olsen Banden-escape rooms, der begge er udviklet i samarbejde med Nordisk film i anledning af Olsen Bandens 50 års-jubilæum, hvor det er muligt at dyste i to teams af 4-6 personer.

Rummet er ikke aflåst under mystery room-oplevelsen

 

Alcatraz

 

Du og dit team er spærret inde på fange-øen Alcatraz, hvor I, fordelt i to celler, venter på dødsgangen. På sin vej gennem de labyrintiske gange er det lykkes en anden fange at snige en sovepille i vagtens aftenkaffe, så I kan nu se frem til en time med arbejdsro.

Jeres eneste mulighed for at flygte er derfor nu! I skal samarbejde jer vej ud af jeres celler og hele vejen gennem Alcatraz – øen, det officielt aldrig er lykkes nogen at slippe fra.

Kan I sammen løse gåderne og flygte, inden jeres fangevogter vågner? 

Bliver I de første til at flygte fra Alcatraz?

Rummet er ikke aflåst under escape room-oplevelsen.

 

Banken

 

11.500 karat. Verdens største diamant, Nordstjernen, hører til sværvægterne blandt diamanter, og det er den, I skal se, om I kan befri fra de underjordiske bokse hos nationalbanken.

Så hvis I drømmer om at gennemføre det perfekte bankkup – sådan et, der kombinerer det bedste fra både Ocean’s Eleven og Olsen Banden – så er dette mystery room lige noget for jer.

Det er din og dit teams opgave at hacke og deaktivere sikkerhedssystemet i ’Banken’ ved hjælp af en række opgaver og gåder. Når det lykkes, skal I stjæle Nordstjernen. Når I det, før tiden rinder ud?

Rummet er ikke aflåst under mystery room-oplevelsen.

 

Laboratoriet

 

Du og dit team er blevet låst inde i et dystert laboratorium, som tilhører en gal videnskabskvinde med en ondskabsfuld og dødelig plan. Hun vil frigive flere kemiske komponenter, der spreder pest dødeligt og effektivt. Men først skal hun lige et ærinde.

I har en time til at løse hendes koder og gåder, mens hun er væk, så I sammen kan destruere den dødelige substans og komme ud. Når I det, før hun kommer tilbage?

Rummet er sikret under jeres mystery game-oplevelse, men I kan ved egen hjælp forlade rummet under aktiviteten.

Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Viser i alt 1 fantastisk partner

Ahakompagniet

København K

godt at vide

Varighed:
60 min.
Inklusive:
Grundig introduktion, og instruktion af Gamemasteren undervejs, for at give historien og udfordringen et strejf af drama.
Gyldig for:
Op til 6 personer. Velegnet voksne i alle aldre og børn over 10 år (i selskab med voksne).
Vigtig info:
Det er muligt at være op til 6 personer. Dette kræver dog en merbetaling for den sidste deltagende på 155,- som betales direkte hos partner i forbindelse med oplevelsen.

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 995,-
kr.149
Timequest
Total: 995,- Total: