Timequest

’Escaperoom’-spil for op til 6 personer

Timequest

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 995,-
kr.149
Timequest
Total: 995,- Total:
Payment icons
Timequest

Du og dit team er blevet låst inde i et rum af en gal videnskabsmand. Jeres opgave er at undslippe lokalet inden der er gået en time. For at undslippe rummet er der gemt en række spor, gåder og skjulte beskeder. Det er jeres opgave at finde og løse disse udfordringer, og undslippe rummet, eller tage konsekvensen og blive hans næste forsøgsdyr…

 

Dette er et af de 3 scenarier I kan blive udsat for, når I i en gruppe på 3-5 personer bliver låst inde i et rum fyldt med gåder, mysterier og hjernevridere. I har 60 min. til at komme ud – kun hver tredje team klarer det.

 

TimeQuest er et globalt oplevelsesfænomen og er et unikt eventyr, der er baseret på de klassiske ’Escaperoom’-spil, der er populære mange steder i verden. Escaperooms ligger helt i top som aktivitet på Tripadvisor i London, Paris og Budapest – og nu er det endelig kommet til Danmark! 

60 min.
Grundig introduktion, og instruktion af Gamemasteren undervejs, for at give historien og udfordringen et strejf af drama.
Op til 6 personer. Velegnet voksne i alle aldre og børn over 10 år (i selskab med voksne).
Det er muligt at være op til 6 personer. Dette kræver dog en merbetaling for den sidste deltagende på 155,- som betales direkte hos partner i forbindelse med oplevelsen.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Print-selv Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes