Mere end 2 millioner brugere

MIG-29

En tur i et legendarisk fly – 9.000 meter over Rusland

Om MIG-29

Oplev hvad kunstflyvning egentlig betyder med en 5-7Gs-belastning i 9.000 meters højde over Rusland.

 

MIG-29-jagerne kender du fra filmen Top Gun. MIG-29 Fulcrum blev udviklet af det russiske militær i løbet af 1970’erne og er stadig et af verdens mest potente jagerfly.

 

Ca. 450 km øst for Moskva i Nishnij Novgorod ligger luftbasen, hvor de bedste af Ruslands test- og jagerpiloter træner - og her skal du flyve! Du får plads bag instrumenterne i cockpittet sammen med en russisk elitepilot. Sammen gennemgår I flyet, udrustningen, sikkerheden og lægger en flyrute, inden flyveturen begynder.

 

Idet I taxier ud på landingsbanen, kommunikeres der mellem piloten og kontroltårnet gennem det højttalersystem, der er indbygget i din hjelm. Herefter går det stærkt!

På bare 4 sekunder efter take-off er du i luften, og piloten viser, hvad en MIG-29 er i stand til. Med kurver, loops, rulninger, angreb i nul-højde og andre fly-akrobatiske manøvrer bliver himlen din legeplads.

 

En adrenalinfyldt tur i et legendarisk fly!

 

Kombinationer af denne flyvning med "Edge-of Space Flight" i MIG-31 Foxhound til 20 km højde eller L-39 Fighter kan også arrangeres. Kontakt GODREAM.dk og hør nærmere.

godt at vide

Varighed:
1 dag - heraf 25-30 minutters flyvetid (mod merpris op til 45 minutter). Varigheden fremgår af gavekortet.
Inklusive:
Flyvetur Leje af udstyr (hjelm, G-Force dragt, overalls, iltmaske, redningsudstyr, kommunikations-udrustning, vejrafhængig uniform) Medicinsk forundersøgelse på Luftbasen Guide på Luftbasen Briefing af piloten før og efter flyveturen Personligt certifikat
Gyldig for:
For 1 person - tilskuere mulige efter nærmere aftale
Vigtig info:
Video/foto-service af flyvingen (mod merpris) Deltageren skal være fyldt 18 årDeltagerens højde må ikke overstige 2,10 m. Deltagerens vægt må ikke overstige 115 kg. Deltageren skal være i god fysisk formLægeerklæring skal forevises på forhånd (godkendelse af flyvning inkl. EKG måling).

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Total: 93.000,-
kr.149
MIG-29
Total: 93.000,- Total: