Oplev Malmö i en limousine

En luksuriøs køretur med klasse i Skåne

Oplev Malmö i en limousine

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 3.800,-
kr.149
Oplev Malmö i en limousine
Total: 3.800,- Total:
Payment icons
Oplev Malmö i en limousine

Kør Limousine i Malmö – en glamourøs oplevelse for op til 8 personer pr. limousine. Turen går også til andre steder i Skåne, fx Lund, Skanör-Falsterbo mv.

Oplevelsen foregår i Skånes nyeste og lækreste Limousiner. Der er aktive bashøjttalere under sæderne og Infinity-højtalere i baren. I kan styre musikken via Limousinens iPad, som indeholder 1.000 forskellige sange. Det er også muligt at koble jeres smartphones på systemet, så I kan afspille jeres egne yndlingssange.

I Limousinen finder I også et køleskab i baren, champagnekøler, samt whisky- og champagneglas. Ønsker I at drikke alkohol på turen, så skal I medbringe det selv.

Vælg selv om I vil køre i en hvid eller en lyserød Lincoln med ”bryllupsdør”. Der er plads til 8 passagerer, uanset hvilken Limousine I vælger, se mulighederne under PRAKTISK.

 

Tre timer effektiv tid i Malmö og omegn
En limousine stillet til rådighed i tre timer med bar, køleskab, drinksglas, musikanlæg. Alt efter hvilken limousine der vælges til dagen, er der forskelligt udstyr der følger med
Op til 8 personer er inkl.
Der medfølger ikke mad og drikke i prisen, dette skal man selv medbringe Ønsker I at drikke alkohol på turen, så skal I medbringe det selv I bliver hentet på en adresse i Københavnsområdet, som også bliver stedet oplevelsen afsluttes, aftales ved booking Gavekortet gælder alle dage mellem kl. 9-20 i perioden juli-november

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Print-selv Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes