Oplev Malmö i en limousine
En luksuriøs køretur med klasse i Skåne

Kør Limousine i Malmö – en glamourøs oplevelse for op til 8 personer pr. limousine. Turen går også til andre steder i Skåne, fx Lund, Skanör-Falsterbo mv.

Oplevelsen foregår i Skånes nyeste og lækreste Limousiner. Der er aktive bashøjttalere under sæderne og Infinity-højtalere i baren. I kan styre musikken via Limousinens iPad, som indeholder 1.000 forskellige sange. Det er også muligt at koble jeres smartphones på systemet, så I kan afspille jeres egne yndlingssange.

I Limousinen finder I også et køleskab i baren, champagnekøler, samt whisky- og champagneglas. Ønsker I at drikke alkohol på turen, så skal I medbringe det selv.

Vælg selv om I vil køre i en hvid eller en lyserød Lincoln med ”bryllupsdør”. Der er plads til 8 passagerer, uanset hvilken Limousine I vælger, se mulighederne under PRAKTISK.

 

I alt 1 fantastisk partner

Event Transport ôresund

SE-21225 Malmö
Tre timer effektiv tid i Malmö og omegn
En limousine stillet til rådighed i tre timer med bar, køleskab, drinksglas, musikanlæg. Alt efter hvilken limousine der vælges til dagen, er der forskelligt udstyr der følger med
Op til 8 personer er inkl.
Der medfølger ikke mad og drikke i prisen, dette skal man selv medbringeØnsker I at drikke alkohol på turen, så skal I medbringe det selvI bliver hentet på en adresse i Københavnsområdet, som også bliver stedet oplevelsen afsluttes, aftales ved bookingGavekortet gælder alle dage mellem kl. 9-20 i perioden juli-november

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 2547

149,00
Oplev Malmö i en limousine
3.040,- 3.800,-
kr.149
3.040,-