• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Makeover - se dig selv forvandlet

Professionel stylist bringer det bedste frem

Makeover - se dig selv forvandlet

Lagerstatus: På lager

3.500,-

* Påkrævede felter

Total: 3.500,-
kr.3.500
Makeover - se dig selv forvandlet
Total: 3.500,- Pris
Anmeldelse

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Makeover - se dig selv forvandlet

Se dig selv i et helt nyt lys, når du får en komplet makeover ved din helt egen professionelle stylist.
Du får ny frisure, lagt flot makeup og bliver klædt på i et sæt tøj, der passer præcis til dig.

Du kommer i professionelle hænder. En frisør vil klippe og style dit hår og give dig gode råd om din ansigtsform og frisure. Du vil få lagt en flot makeup, der passer til dine træk og fremhæver din skønhed. Til sidst vil du blive iklædt et sæt helt nyt tøj, i de farver og snit, der både klæder din figur og understreger din personlighed.

Når din makeover er gennemført, vil du kunne se en helt forvandlet kvinde i spejlet og føle dig smukkere og dejligere. Der vil selvfølgelig være mulighed for at få taget et billede i fuld figur, som du vil modtage på mail efterfølgende.

Et gavekort der giver masser af selvtillid og ny inspiration til din mor, konen, kæresten, lillesøster eller en veninde.

Glæd dig til en utrolig forvandling!

2 ½ time
Komplet makeover Klipning og styling hos frisør Professionelt lagt makeup Foto af din makeover i fuld figur sendt på din mail
1 mand eller kvinde
Efter tidsbestilling vil du få tilsendt et spørgeskema, som du skal sende tilbage til din stylist sammen med et billede af dig selv i fuld figur, inden selve dagen for din makeover Prisen er eksklusiv tøj Tøjet kan selvfølgelig købes efterfølgende i butikkerne
Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Vi pakker pænt ind

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

E-Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Emballage

GAVEÆSKE

Er du mere til det enkelte look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Del din oplevelse

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

Lykke
Min datter og jeg har tit kikket i ugebladene sammen, og set den store forvandling der sker med kvinder der får ny frisure, hårfarve, make up og tøj. Min dejlige datter har foræret mig sådan en forvandling. Inden vores møde havde stylisten sendt mig nogle spørgsmål om ynglingsfarver, hadefarver, stil m.m. Jeg er for mange år siden blevet farvetester, men med alderen har min hårfarve og figur ændret sig. Jeg glædede mig meget til at møde stylisten, og få nogle gode tips om farver og ikke mindst finde en stil.
Stylisten, Liselotte T, havde fundet en tøjbutik, med egnet tøj til mig. Hun fortalte, at vi ikke skulle lave mig om, men finde noget anderledes tøj, med farver jeg ikke var vant til at gå i. Liselotte fandt hurtigt to sæt tøj med tilbehør. Hun gav sig tid til at forklare hvorfor det netop var disse to sæt hun havde valgt. Jeg fik små tips imens jeg tog tøjet af og på. Jeg fik en god fornemmelse for, hvad jeg skal kikke efter næste gang jeg køber tøj. Jeg fik købt en dejligt sæt tøj, som jeg kan mikse med noget jeg har i forvejen. Allerede en uge efter var jeg igen i Århus, og selvfølgelig skulle jeg kikke på tøj. Jeg fik købt endnu et sæt tøj som jeg kan mikse med noget af det jeg købte sammen med stylisten. Dette ville jeg ikke have gjort for en uge siden. Det jeg godt kan li ved denne stylist er hendes fornemmelse for hvad jeg havde brug for. Hun var meget let at snakke med, og jeg fik mange små tips på kort tid. En stort TAK til min datter, for muligheden for denne stilforandring, og TAK til en dygtig stylist, for en lærerig og dejlig dag, med en masse nye indput til tøjkøb. Mange taknemmelige hilsner fra Lykke.

Personlig informationLuk