Make-up kursus
Professionel stilekspert giver gode råd om makeup og styling

Om Make-up kursus

Oplev en utrolig forvandling, når en professionel stilekspert giver dig gode råd om både makeup og styling.

På dette kursus får du vejledning i, hvordan du fremhæver dine bedste træk med den helt rigtige makeup, så den passer præcis til dig og den, du er. Vil du lægge mest vægt på dine flotte øjne, eller dine smukke læber? Kurset lærer dig hvordan.

Din stilekspert hjælper dig til at finde nye måder at lægge din makeup, og du får selv lov til at eksperimentere. Du vil lære om farver og opdage nye måder at bruge accessories på, og du bliver guidet og inspireret hele vejen igennem. Find ud af, hvor lidt der faktisk skal til for at forandre dit look og din fremtoning, og for at fremhæve din skønhed endnu mere.

Kurset er uformelt, sjovt og foregår i en meget behagelig stemning. Uanset alder og stil, vil du blive overrasket og få noget spændende ud af makeup-kurset. 

Du er smukkere, end du tror!

Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

I alt 4 lokationer

Sara Granell

København ø

Relax Massage

Køge

Unique Clinique

Slagelse

Top Clinic

Vejle

godt at vide

Varighed:
Vælg mellem 2 timer i gruppe med andre, eller 1 times personligt kursus, alt efter by.
Inklusive:
Kursus i make-up. Undervisning ved uddannet og professionel make-up artist og stylist. Kurset henvender sig primært til begyndere
Gyldig for:
1 person
Vigtig info:
Oplevelsen bookes direkte hos partneren.Se yderligere info på: www.oplevelsesgaver.dk/booking, når gavekortet er købt.

Tidligere anmeldelser

Annette Skovgaard
Jeg forstår ikke de mange gode anmeldelser af dette kursus. Da min veninde og jeg tilmeldte os var der 8 ledige pladser og da vi kom på kurset var der vist absolut fyldt op med 12-14 kvinder i alle aldre. Lokalet var mørkt - lyset var elendigt. Vi kunne ikke se hvad stylisten lavede på den deltager hun havde taget op for at lægge makeup på. Der var alt for mange deltagere til, at man kunne nå at få den hjælp og de fif man kunne ønske sig. Tiden var også alt for knap - 2 timer er bare alt for lidt, og selvom hun brugte en lille halv time mere end planlagt synes jeg det hele blev "jappet" lidt igennem. Vi deltagere nåede kun at lægge en dagmakeup selv - vi kunne simpelthel ikke nå at lægge en aftenmakeup. De ting vi havde fået besked på at have med - og som man havde indkøbt til dagen blev ikke alle brugt - så det var lidt spild af penge. Alt i alt en møgdårlig oplevelse som jeg bestemt ikke har brug for at gentage og som jeg bestemt heller ikke har lyst til at give andre. Et dyrt og for mig at se temmelige ligegyldigt koncept. rigtig ærgeligt. Annette Skovgaard.
Annika Villiam
Fik et gavekort på styling og makeup på 3 timer, det skulle bare bruges inden for 2 år. Så ingen hastværk. Min veninde får det samme kort, så vi aftaler at vi skal på kurset sammen, vi glæder os meget. Da vi skal booke er det blevet ændret til 2 timer, i stedet for 3, okay..... Nå men det måtte vi jo affinde os med hvis vi ville afsted... Tænkte så må der virkelig være krydderi på, når det kan gøres på to timer. Vi tropper op, i et kælder lokale i København.... der står to spiseborde med et hav af stole rundt om 12-14 stk., vi sidder meget tæt. en medbringer oveni købet sit barn, som dog ikke var til gene på nogen måde, men der manglede så endnu mere plads.... Lyset var elendigt, vi kunne ikke se, for enten skyggede naboen for lyset ellers gjorde man selv. Der stod på sedlen hvad vi skulle medbringe, jeg var ude at investere i nogle ting, men det var som sådan ligegyldigt om jeg havde haft det med, for det var ikke det hele der blev brugt. Nå men vi går i gang, en hverdags makeup og en aften makeup skal vi ihvertfald lære. Så jeg følger troligt med i hverdagsmakeup lægning, og venter spændt på aften makeup da det er den der er mest interessant for mig... Der bliver så lavet smokey eyes, hvilket også var fint, men ak så var tiden gået og vi nåede ikke aften make up, ej heller noget personligt i hvad der kunne være godt eller skidt for den enkelte. Det var samtidig meget svært at se hvad makeup artisten lavede på modellen, pga deltagere der sad i vejen eller dårlig belysning. Jeg gik derfra med en meget kedelig fornemmelse i maven, og var ret utilfreds med det kursus, det var på ingen måde pengene værd.
Malene K. Jakobsen
Jeg har kun varme anbefalinger til makeup kurset. Jeg blev mødt af smil og venlighed af Dorthe, som var vært i onsdag, d. 24.oktober. Rigtig god oplevelse og bestemt noget jeg kunne finde på at gøre igen :-)
Birgitte
kursus den 020213 i ryesgade. Kbh ø Super kursus. Fik gode råd og blev inspireret. Har anbefalet det til andre.
Pernille M. Pedersen
Kursus i Århus d. 8. februar 2013 Rigtig godt kursus. Et mindre hold på 8-9 personer, som gav rig mulighed for dialog, og en samlet undervisningstimer. Her gav underviseren en god baggrundsviden og tekniker løbende igennem aftenen, omkring de makeup "lag" vi skulle igennem. Samtidig med at vi i fællesskab lagde makeuppen på os selv, udfra hendes instrukser og fremvisning på en af deltagerne. Her var hun god til at bruge flere forskellige deltager, så vi en mere bred oplevelse af kurset. Udover kurset gav hun også enkelte redskaber og skønhedstip, som vi almindelige mennekser nemt kan anvende, uden de støre økonomiske udskejelser. :) Rigtig inspirerende og lærerigt. Jeg kan klart anbefale kurset i Århus.
Conni Hansen
Kære oplevelse Jeg fik gaven af et rigtig godt venne par og det var en super gave at få. Jeg fik meget ud af det og det var Jane Aamusen der stod for det og det gjorde hun godt. Hvis jeg skal sige noget negativt så var 2 timer for lidt når vi var 10 mennesker sådan en aften, så kunne man godt havde brugt en time mere eller kun sige at der var plads til 5 personer og men kunne godt server lidt drikkelse og snacks. Men det var en god oplevelse. mvh Conni

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
399,-
kr.149
Make-up kursus
399,-